του Παναγιώτη Σαριμπάλογλου

Ο νόμος του ποδοσφαίρου ίσχυσε στην περίπτωση του ΑΣ Ποντίων στο ΕΑΚ Κορυδαλλού, όπου γνώρισε μια ''ψυχρή'' ήττα στις καθυστερήσεις απο τον τοπικό ΑΟΚ με σκορ 1-0, για την 10η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Α' κατηγορίας Πειραιά.

Οι φιλοξενούμενοι, είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά και τις ευκαιρίες καθ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, με μοιραίο κυρίως τον βασικό μεταφραστή των επιθέσεων, Λουκάνι.

Οι γηπεδούχοι μέχρι το τέλος στάθηκαν τυχεροί που δεν είχαν δεχτεί γκολ, και έτσι στο 90+ ο Αγγειάδης με σέντρα βρήκε τον Ούγκρη που με πλασέ στην κίνησε νίκησε τον Ρόκκο, και έδωσε σημαντική ανάσα στην ομάδα του που παλεύει για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Ο προπονητής της ομάδας της Δραπετσώνας, Γιώργος Ματθαίου, εμφανίστηκε απογοητευμένος στις δηλώσεις του, και παρότι έμεινε ικανοποιημένος απο την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του, τόνισε οτι το πρόβλημα στο εύκολο γκολ παραμένει:

''Δυστυχώς έτσι είναι το ποδόσφαιρο.

Δεν παρουσιαστήκαμε όπως έπρεπε, σύμφωνα με το τελικό σκορ.

Δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος.

Είναι ενα αποτέλεσμα που μας αφήνει μεγάλη πικρία.

Μπράβο στα παιδιά που τα έδωσαν όλα, αλλά δεν σκοράρουμε έυκολα.

Χρειαζομαστε τώρα μια ψυχολογική ανάταση για να κάνουμε καλές γιορτές και το παιχνίδι την επόμενη εβδομάδα με τον Ικαρο Καλλιθέας είναι οριακό''.


BOUKIS


 
Top