ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΛΟΣ
ΠΕΙΡΑΙΑ
Ο Βετεράνος ποδοσφαιριστής Σωτήρης Αδελφίδης ήταν ένας αέρινος δεξιός ακραίος κυνηγός που το όνειρό του ήταν να παίξει στον Παναθηναίκό γιατί το άξιζε, όμως στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει αύριο, πρέπει να έχεις και την τύχη με το μέρος σου . 

Ο Σωτήρης Αδελφίδης στην ταχύτητα ήταν "Δελφίνη" αλλά και θεαματικός ντριμπλέρ, το 1970 όταν τον είδε ο Φέρενς Πούσκας ενθουσιάστηκε μαζί του και διέταξε να τον φέρουν στην Αθήνα (ήταν Στρατιώτης στον Έβρο) Κι όμως δεν τα κατάφερε να μείνει στον Παναθηναϊκό, ένας μεγάλος της Χούντας του είπε ο Φέρενς Πούσκας δεν σε θέλει.

Ο Σωτήρης Αδελφίδης ξεκίνησε το 1965 από τον Αστέρα Κερατσινίου σε ηλικία 15 χρ. γεννημένος 13-Φεβρουαρίου το 1950 στο Κερατσίνι, μαζί με τον Άνθυμο Καψή, Θεόδωρο Τουλγέρογλου, Ανδρέα Ζοάννο. Το 1968 όλοι μαζί παρέα πήγαν να δοκιμαστούν στον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη με προπονητή τον  αείμνηστο Σούλη και κράτησαν μόνο τον Σωτήρη Αδελφίδη.

Περισσότερο Σωτήρη Αδελφίδη στο βίντεο που ακολουθεί που μίλησε  αληθινά και ξάστερα όπως ακριβώς έγιναν και σε πόσες ομάδες έπαιξε ποδόσφαιρο υψηλών προδιαγραφών.

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ ΣΤΑΘΗΣ  ΓΙΑΠΑΠΠΑΣ 

ΚΑΜΕΡΑΜΑΝ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΓΑΚΙΑΣ

BOUKIS


 
Top