Με νίκες, καλές εμφανίσεις και κυρίως όμορφο ποδόσφαιρο και σωστή διαπαιδαγώγηση των παιδιών έκλεισε το αγωνιστικό Σαββατοκύριακο για τα τμήματα Κ10 και Κ12 της Ακαδημίας του Μαύρου Αετού.

Ο τεχνικός διευθυντής Φώτης Βολονάκης και οι προπονητές των νεαρών ποδοσφαιριστών είδαν με ευχαρίστηση τις ομάδες τους να προοδεύουν και σε συνθήκες αγώνα, πέρα από τις καθημερινές προπονήσεις.

Διαβάστε τι δήλωσε ο κ. Βολονάκης αναφορικά με τους αγώνες της Ακαδημίας:

"Οι προπονητές των ακαδημιών μας προσέγγιζαν επιστημονικά τη δουλειά τους, με κριτήριο την εκμάθηση των βασικών του αθλήματος στα παιδιά, τη διαπαιδαγώγησή τους και τη γαλούχηση των προσωπικοτήτων τους.

Τα γκρουπ της προπόνησης μας δεν ξεπερνούσαν τα 6-7 άτομα, με στόχο την όσο το δυνατόν περισσότερο εξατομικευμένη εργασία. Η δουλειά μας αφορά την τεχνική, τα γρήγορα πόδια και την κίνηση χωρίς την μπάλα και όχι (τουλάχιστον αρχικά) την κατασκευή αθλητικού κορμιού η την επίτευξη γκολ. 

Στόχος στα μικρά ηλικιακά γκρουπ στις προπονήσεις δεν είναι η νίκη, αυτοσκοπός μας δεν είναι η δημιουργία επαγγελματιών γι’αυτό το λόγο την Κυριακή και τα δυο μας τμήματα των ακαδημιών μας Κ10 και Κ12 έπαιξαν με χαρά και με ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΟ χρόνο συμμετοχής και σε όλες τις θέσεις του γηπέδου χωρίς να μας ενδιαφέρει το σκόρ και η νίκη.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά μας για το ήθος, τον σεβασμό και το χαρακτήρα που δείχνουν στον προπονητή, στον συμπαίκτη, τους στον διαιτητή, στην εξέδρα αλλά και στον αντίπαλο τους, συνεχίζουμε με αγάπη, υπομονή κ επιμονή!".

Για την ιστορία:

Κ12 ΑΕ ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ – Κ12 ΑΜΦΙΑΛΗ ΣΚΟΡ 6-1 (ΗΜΙΧΡΟΝΟ 4-1)
Κ10 ΑΕ ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ – ΣΧ.ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΡΑΜΑ ΣΚΟΡ 5-5 (ΗΜΙΧΡΟΝΟ 4-2)


BOUKIS


 
Top