του Παναγιώτη Σαριμπάλογλου

Διπλό υπέρβασης πέτυχε εχθές ο Ηρακλής Νικαίας στο ''Σ.Μελισσουργός'' του Ρέντη, επικρατώντας με 3-1 της μέχρι πρότινος πρωτοπόρου του 2ου ομίλου της Β' Πειραιά, Νίκης, η οποία μάλιστα γνώρισε την πρώτη της ήττα στο Πρωτάθλημα.

Οι φιλοξενούμενοι, μπήκαν μπροστά στο σκορ με τον Αγουρσαλίδη στο 13', ενώ λίγο πριν την λήξη του πρώτου 45λεπτου, ο γηραιός άνοιξε την ψαλίδα του σκορ στα δυο τέρματα με δράστη τον Βλαχουτσάκο.

Στο δεύτερο μέρος, έγινε το 0-3 με τον Δάππα.

Στην συνέχεια η Νίκη (που είχε και δυο δοκάρια), μείωσε μερικά λεπτά αργότερα με πέναλτι του Σταθελάκη, ενώ στο 70ο λεπτό έχασαν σπουδαία ευκαιρία να ξαναμπούν δυναμικά στο παιχνίδι, αλλά ο Η.Βλαχουτσάκος είπε όχι στην δεύτερη εκτέλεση πέναλτι στον Δασκαλάκη.

Ο τεχνικός του ημίθεου, Παναγιώτης Κυριακάκης, τόνισε την σελίδα που γύρισαν οι ποδοσφαιριστές του μετά τις μέτριες εμφανίσεις των προηγούμενων εβδομάδων, δείχνοντας πειθαρχεία και σοβαρότητα, απέναντι σε ένα πολύ δύσκολο αντίπαλο:

''Μπορεί να ξεκινήσαμε νωθρά, αλλά καταφέραμε γρήγορα να ισορροπήσουμε το παιχνίδι.

Μετά το 0-1, όλα έγιναν πιο εύκολα για εμάς.

Πήραμε την πρωτοβουλία των κινήσεων, και μετά το 2-0 πριν την λήξη του ημιχρόνου, ομολογουμένως μας έφυγε ένα βάρος.

Κατεβήκαμε πειθαρχημένοι, βγάζοντας ψυχή και πάθος.

Πράγματα που μας έλειπαν απο τους προηγούμενους αγώνες.

Νικήσαμε τον πρωτοπόρο και είμαι ευχαριστημένος.

Συνεχίζουμε με το ίδιο πάθος μέχρι το τελευταίο μας παιχνίδι πριν τις γιορτές με αντίπαλο τα Καμίνια, που είναι τώρα αυτά στην πρώτη θέση.

Είναι ενα κομβικό παιχνίδι''.BOUKIS


 
Top