Αγαπητοί φίλοι μαθητές, οι πόρτες των λυκείων έχουν ανοίξει και το άγχος σας το γνωρίζουμε-σαμε. Ειδικά για εσάς της τρίτης. Γνωρίζουμε ότι σας περιμένει πολλή δουλειά φέτος. Ιδιαίτερα αυτούς που επέλεξαν την κακοτράχαλη οδό της αρετής, οίτινες (άκουσον-άκουσον) τοποθετούν ψηλά τον πήχη. Και σκοπεύουν σε ανώτερους και ανώτατους στόχους.

Εννοείται ότι χρειάζεται πολλή δουλειά και μεθοδική. Χαλαρώστε όμως, υπάρχει και μια φωτεινή προοπτική. Ένα από τα δύο σημαντικά πράγματα που θα συμβεί φέτος, είναι η μεγάλη ιστορική εκδρομή. Γνωρίζουμε εννοείται πολύ καλά το μεγάλο πρόβλημα για την επιτυχία της διοργάνωσης. Το οικονομικό! Όμως είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε! Θα σας κάνουμε σημαντική έκπτωση σε μια βραδιά διασκέδασης με φαγητό, ποτό και μουσική, για να ενισχυθεί το ταμείο σας.

Α, και μην το ξεχάσω: Μην σκεφτείτε μίζερα (να κλειδώσουμε τους γονείς στο σπίτι για να περάσουμε καλύτερα), μέγα λάθος! Η μεγάλη οικονομική επιτυχία της εκδήλωσης, προκύπτει συνήθως και από τη συμμετοχή των γονέων. Σκεφτείτε έξυπνα και κουβαλήστε και αυτούς.

Πάντως: Καλή σχολική χρονιά, μόνο επιτυχίες ευχόμαστε και είμαστε εδώ και σας περιμένουμε να το συζητήσουμε!

Νέα Κοκκινιώτισσα Bar Restaurant.

7ης Μαρτίου 101, Νίκαια


BOUKIS


 
Top