του Παναγιώτη Σαριμπάλογλου

Toυς τρείς βαθμούς της νίκης πήρε ο Θησέας στο γήπεδο του, όπου έκαμψε την αντίσταση του μαχητικού Φοίνικα Αγίας Σοφίας με σκορ 1-0, για την 8η αγωνιστική της Β' Πειραιά.

Τον δρόμο για το σημαντικό αυτό αποτέλεσμα άνοιξε ο Μπαρδής με εκτέλεση πέναλτι στο 36', όπου το κέρδισε ο ίδιος.

Ο Φοίνικας, λίγα λεπτά μετά έχασε απίστευτη ευκαιρία να ισοφαρίσει, αλλά ο Κανάρης έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Τσιαβού.

Με το που άρχισε το δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι απείλησαν και πάλι, με επίσης εκτέλεση πέναλτι, αλλά ο Τσιαβός είπε όχι στον Στρίγκο, με το αποτέλεσμα να μένει έτσι μέχρι το τέλος.

Ο προπονητής των γηπεδούχων, Νίκος Γαντζάκης, κράτησε μόνο το αποτέλεσμα που κρατά ζωντανές τις ελπίδες της ομάδας του για να κοιτάξει ψηλότερα στην συνέχεια:

''Ηταν μια σημαντική νίκη από βαθμολογικού χαρακτήρα, δεν ήμασταν πολύ καλοί βέβαια πλην του πέναλτι, δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα μετά.

Όμως χάσαμε και κάποιες ευκαιρίες με σημαντικές αυτές του Μάγκου, του Κτενά και του Γιακουμή για να διευρύνουμε το σκορ.

Αφήνουμε πίσω μας αυτό το παιχνίδι και κρατάμε τους τρεις βαθμούς.

Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι στο Πέραμα με την ομάδα του Ν.Ικονίου όπου θα προσπαθήσουμε να πάρουμε άλλους τρεις βαθμούς ώστε να ήμαστε στις υψηλές θέσεις τις βαθμολογίας.

Σημαντικό είναι ότι σιγά σιγά γυρνάνε και οι τραυματίες που απείχαν πολύ καιρό (Χαιρετάς , Αναγνώστου)''.BOUKIS


 
Top