του Πάνου Κομματέα
  

Οι Λέοντες Καμινίων ηττήθηκαν με 0-3 από την ΑΕ Αίγινας μένοντας στην 9η θέση του 1ου ομίλου της Β' Ε.Π.Σ.Π. με τον προπονητή των πορτοκαλί Κώστα Κριμιτζά να δηλώνει στο Sportactive.gr:"Αν και κατεβήκαμε προετοιμασμένοι δυστυχώς δεν καταφέραμε να φέρουμε την νίκη που θα μας κρατούσε ψηλά στην βαθμολογία.

Κάναμε κάποια ατομικά λάθη τα οποία μας στοίχισαν δεχόμενοι τρία παιδαριώδη γκολ.

Στο πρώτο ημίχρονο μέχρι το πρώτο γκολ στο 35' είχαμε μια υπεροχή και η αντίπαλη ομάδα δεν μας είχε απειλήσει καθόλου.

Προσπαθήσαμε να ανταποκριθούμε και να γυρίσουμε το παιχνίδι και παρά το ότι μπήκαμε δυναμικά στο δεύτερο ημίχρονο η Αίγινα φάνηκε πιο τυχερή και με δυο σουτ πέτυχαν άλλα δυο γκολ."

Σε ερώτηση για τους στόχους της ομάδας τώρα που ανέλαβε εκείνος τα ηνία της:

"Την ομάδα την πήρα στα χέρια μου αρκετά καθυστερημένα. Η ομάδα θέλει πάρα πολύ δουλειά και προσθήκες.

Υπάρχει ένας βασικός κορμός που μπορούν να βοηθήσουν και με τις επαφές που γίνονται με ποδοσφαιριστές θα πλαισιωθούν για να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που θέλουν να έρθουν στους Λέοντες γιατί ξέρουν ότι το κλίμα είναι άψογο τόσο στα αποδυτήρια όσο και στην συνεργασία του προπονητή με την διοίκηση και τον κύριο Ηλία.

Δουλεύουμε σε έναν στόχο: την καλύτερη δυνατή πορεία. Κοιτάμε να μην χρειαστεί να μπούμε στην διαδικασία των μπαράζ σωτηρίας και να είμαστε όσο πιο ψηλά γίνεται.

Τα πάντα παίζονται σε έναν όμιλο παγίδα,καθώς η διαφορά μας από τα πλέι οφ είναι μόλις στους τέσσερις βαθμούς.

Θα ήθελα να πω συγχαρητήρια στην Αίγινα για την εμφάνιση της και την εν γένει παρουσία της. 

Τέλος, θα ήθελα να πω πως δεν γίνεται να μας φταίει η διαιτησία,η οποία ήταν άριστη, όταν εμείς χάνουμε έξι κλασσικές ευκαιρίες για να πετύχουμε γκολ."


BOUKIS


 
Top