Σπουδαία νίκη πανηγύρισε ο Μιθριδάτης, που επιβλήθηκε με σκορ 4-2 του ΑΣ Κωφών και εδραίωσε τη θέση του στη βαθμολογία. 

Το παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο Νίκαιας για την 8η αγωνιστική της Γ' Πειραιά και βρήκε την ομάδα του Βασίλη Τσιάκαλου θριαμβεύτρια, παρά το γεγονός πως κατέβηκε να παίξει με μόλις 15 ποδοσφαιριστές.

Για το σημαντικό αυτό αποτέλεσμα για τον Μιθριδάτη ο κ. Τσιάκαλος δήλωσε:

"Οι πάρα πολλές απουσίες μας συν κάποια ακόμα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και εύχομαι να λυθούν σύντομα, μας έχουν δημιουργήσει τρομερή συσπείρωση. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες μου που είχα στην διάθεση μου. Τόσο για την αντίδραση, το πάθος και τον εγωισμό όσο και την τήρηση του πλάνου και όταν τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα είχαμε σχεδιάσει. Αυτή θα την χαρακτήριζα "δική" μου ομάδα γιατί έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που θέλω και με κάνουν υπερήφανο".

Όσο για το αγωνιστικό σκέλος ο τεχνικός του Μιθριδάτη τόνισε:

"Στο αγωνιστικό κομμάτι o αντίπαλος προηγήθηκε σε δύο περιπτώσεις με αυτογκόλ και μια αδράνεια της άμυνας μας. Aπό εκεί και πέρα ισοφαρίσαμε ισάριθμες φορές που ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε κάποιες λεπτομέρειες που έκαναν την διαφορά και ήταν αυτά τα στοιχεία που μας έδωσαν την τελική νίκη.

Πήραμε τους 3 βαθμούς κρατώντας το αήττητο εντός έδρας, ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως η ομάδα έχει να ηττηθεί έναν μήνα". 

Η σύνθεση που επέλεξε ο κ. Τσιάκαλος: Περδικούρης, Φιλίδης, Ασλάνογλου, Αμίλητος, Σκάβαλης, Ρίγκελς, Φιλιππακος (Κονγκίνη 60'), Κωνσταντάτος (Σακκάς 84'), Φάσκο (Αρβανίτης 88'), Τσίγκος, Μίντσεφ (Κυρίτσης 70').BOUKIS


 
Top