Τι κι αν ο Σκουλουδάκης είχε δώσει προβάδισμα δυο τερμάτων στους Νέους Ευγενείας, μόλις στο 22ο λεπτό; 

Ο Άρης Αμφιάλης με αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο ημίχρονο, πήρε ένα πολύ σημαντικό τρίποντο που τον διατήρησε στην 4η θέση της βαθμολογίας. 

Ο αγώνας ξεκίνησε με γκολ του Σκουλουδάκη από τα αποδυτήρια πριν διπλασιάσει τα προσωπικά του τέρματα στο 22'. 

Ο Άρης μείωσε με την προσπάθεια του Κουδουνάκου λίγο πριν την συμπλήρωση της μιας ώρας αγώνα και τελικά πήρε την νίκη χάρη στα δυο γκολ του Μηνόγιαννη στο 80' και το 90'!

Το συγκρότημα του Βαγγέλη Κώττου είχε δυο δοκάρια σε ισάριθμες προσπάθειες του Βαλσαμίδη, στην αρχή του αγώνα και στο 75' , με τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν πρώτοι λογαριασμό στο ματς και σε αυτό τον τομέα στο 5' με τον Τραμουντάνα και τελικά να...ισοφαρίζουν με τον Μπέκα λίγο πριν το τέλος.

Οι Νέοι Ευγένειας βρίσκονται εντός της ζώνης των play-out με 14 πόντους, ενώ οι Αμφιαλιώτες σκαρφάλωσαν στους 22.

Ο Άρης, μετά το διάλειμμα των εορτών θα κοντραριστεί, σε ένα πολύ σημαντικό ματς με το 3ο Πειραϊκό, ενώ οι Νέοι θα φιλοξενήσουν τους Λέοντες Καμινίων.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΑΛΗΣ: Τριανταφύλλου,Αναστασίου,Χατζησεβαστός,Πολιας(52' Καλός), Σπύρου, Πλατσίδας (79' Ξύγκος), Δαβιδάκης (55' Δακουτρός), Σάνκα(80' Τσιάκουλης),Μηνόγιαννης,Κουδουνάκος,Βαλσαμίδης

ΝΕΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ: Χαλκιάς,Τραμουντάνας,Πολυχρονάκης,Λοξός,Δαλέζιος,Τριανταφύλλου,Κωνσταντίνου(75' Μπλέτσας), Σπανόπουλος, Σκουλουδάκης(33' Γανιάς, (80' Μπέκα)), Κούρπας, Μαργούνης

BOUKIS


 
Top