Τεράστιο "διπλό" του Μιθριδάτη στο γήπεδο του Μοσχάτου, με αντίαλο τον Πολυκράτη.

Η ομάδα του Βασίλη Τσιάκαλου επικράτησε με 3-2 και ενώ αγωνιζόταν με 10 παίκτες για περίπου 60' λεπτά, σε παιχνίδι που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο για την 10η αγωνιστική της Γ' Πειραιά.

Οι φιλοξενούμενοι, που έχουν αρκετά παράπονα από τη σημερινή διαιτησία, προηγήθηκαν με 0-2 με τέρματα των Κωνσταντάτου 46' (Τσίγκος) και Κονγκίνη 52' (Φάσκο), αλλά ο Πολυκράτης αντέδρασε και έφτασε στο 2-2 στο 61'.

Από εκεί και πέρα οι ποδοσφαιριστές του κ. Τσιάκαλου έβγαλαν για ακόμη ένα ματς σπουδαία αντίδραση και πήραν τη νίκη χάρις σε γκολ και πάλι του Κονγκίνη στο 75'.

Αναφορικά με το παιχνίδι ο τεχνικός του Μιθριδάτη δήλωσε:

"Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για ακόμη μία φορά. Επιβεβαίωσαν στο 100% το προσωνύμιο "λιοντάρια" που τους έχω δώσει. Σήμερα αποδείξαμε τι ψυχικά αποθέματα έχουμε δύο φορές, πρώτα όταν κάναμε το παιχνίδι μας παρά το αριθμητικό μειονέκτημα και κάναμε το 2-0, αλλά και όταν ισοφαριστήκαμε και μπορέσαμε εκ νέου να σκοράρουμε.

Υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση και κοιτάμε μεμονωμένα το κάθε ματς χωρίς να μας απασχολεί το ότι βρισκόμαστε πλέον ψηλά στη βαθμολογία. Έχω εμπιστοσύνη σε όλους τους ποδοσφαιριστές, άλλωστε αποδεικνύουν ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν και να καλύψουν όποιο κενό παρουσιάζεται".


BOUKIS


 
Top