ΠΕΡΑΜΑ

Νέα, επαγγελματική νίκη, με την οποία έκανε το 10 στα 10 στο πρωτάθλημα της Γ' Πειραιά πέτυχε χθες ο Περαμαϊκός. Η ομάδα του Μανώλη Πόλλια επικράτησε με 2-0 των Σαλαμινομάχων στο γήπεδο Περάματος για την 10η αγωνιστική και συνεχίζει ακάθεκτη προς την κατάκτηση της πρωτιάς.

Για το νέο νικηφόρο αποτέλεσμα του Περαμαϊκού αλλά και το αν μπορεί να φτάσει ως το τέλος με νίκες, ο κ. Πόλλιας δήλωσε:

"Παίξαμε όσο χρειάστηκε για να πάρουμε το τρίποντο, αλλά δεν είμαι τόσο πολύ ικανοποιημένος από την εμφάνιση. Και βέβαια αυτή η ομάδα μπορεί έως το τέλος να πάει έτσι. Τώρα έχουμε ρεπό. Θα παίξουμε την καινούργια χρονιά στην οποία θα είμαστε ακόμα πιο ενισχυμένοι και δυνατοί.


Εύχομαι καλές γιορτές σε λες τις ομάδες του Πειραιά και ειδικά στην ομάδα μου. Τους παίκτες, τη διοίκηση αλλά και σε αυτόν τον κόσμο που έρχεται κάθε  εβδομάδα και μας στηρίζει και πιστεύω ότι μέχρι τώρα τους έχουμε  δώσει  χαρά.

Φυσικά υπάρχει και συνέχεια, όχι μόνο για την φετινή χρονιά αλλά και για τις υπόλοιπες σεζόν που έρχονται, για να πάμε όλοι μαζί εκεί που πραγματικά αξίζει ο Περαμαϊκός. Καλή χρονιά σε όλους με υγεία!". 


BOUKIS


 
Top