του Παναγιώτη Σαριμπάλογλου

Την δεύτερη του σερί νίκη και τρίτη συνολικά πέτυχε το Χατζηκυριάκειο στην Παραλία της Καλλιθέας, όπου τα λιοντάρια παίξανε στην κυριολεξία σαν λιοντάρια, και πήραν σημαντικό διπλό επι του Προφήτη Ηλία με σκορ 2-1, για την 11η αγωνιστική της Γ' Πειραιά.

Μόλις στο 3ο λεπτό οι γηπεδούχοι, βρέθηκαν μπροστά στο σκορ αιφνιδιάζοντας πλήρως, αλλά το Χατζηκυριάκειο δεν πτοήθηκε και έφερε το ματς στα ίσια στο 33 με δυνατό σουτ του Κέκου.

Η ΑΕΧ συνέχισε να έχει τον έλεγχο, με αποκορύφωμα το δοκάρι του Αλιάγα.

Τελικά όλα κρίθηκαν στο τέλος και συγκεκριμένα στο 89', όταν ο Αλιάγας δημιούργησε βρίσκοντας με όμορφη μπαλιά τον Ντεντόπουλο, με τον τελευταίο να δίνει με πλασέ την σπουδαία νίκη στην ομάδα του.

Ο κ.Παπαιωάννου, μίλησε μετά την λήξη του ματς, βγάζοντας το καπέλο στους παίκτες του για την υπερπροσπάθεια που δείξανε, αλλά και την βελτίωση της βαθμολογικής θέσης της ομάδας: 


''Επιτέλους βάλαμε τρεις βαθμούς στο ταμείο μας, αν και έχουμε κάνει τρεις νίκες και φαίνεται μόνο η μια.

Είχαμε και πάλι σημαντικές απουσίες όπως των Στεφανίδη, Γεωργίου, Ζάππα και Χαλκιόπουλου.

Ευτυχώς είχαμε πολλές βοήθειες απο τους μικρούς μας Γεωργίου, Χαβέλα, και Τσιάμη που έσωσε τετ-α-τετ και κράτησε το 1-1, καθώς και ο Κούκουρας με τον Κούνα που έπαιξαν 90 λεπτά με πυρετό και έβγαλαν ψυχή όπως και ο Χανιώτης που μπήκε στην θέση του Μπάλια και βοήθησε επιθετικά.

Αυτά τα 18χρονα παιδιά μας κάνουν να έχουμε όρεξη και ελπίδα οτι θα φτιάξουμε μια καλή ομάδα στο μέλλον''.BOUKIS


 
Top