Μετά το σπουδαίο "διπλό" κόντρα στον Ποσειδώνα, ακόμη ένα δυνατό τεστ έρχεται για την ομάδα του Μιθριδάτη, που αντιμετωπίζει την ερχόμενη Κυριακή (12:45) τον ΑΣ Κωφών.

Το ματς θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Νίκαιας στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Γ' Πειραιά.

Με αφορμή την επικείμενη αναμέτρηση ο τεχνικός του Μιθριδάτη και αναμορφωτής της ομάδας, Βασίλης Τσιάκαλος, μίλησε μεταξύ άλλων για την ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών του και το βαθμό δυσκολίας του παιχνιδιού:

"Ο βαθμός ετοιμότητας μας δεν θα έλεγα πως είναι και ο καλύτερος που θα μπορούσε λόγω κάποιων εξωγενών προβλημάτων, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα προσπαθήσουμε να τα ξεχάσουμε όταν μπούμε στον αγωνιστικό χώρο. Θα παλέψουμε για να κρατήσουμε το αήττητο στα εντός έδρας παιχνίδια.

Μπορεί να παίζουμε με τον 4ο της βαθμολογίας όπως ακριβώς και με τους δύο προηγούμενους αντιπάλους μας, όμως καταφέραμε να τους ρίξουμε από αυτήν την θέση ή να ισοβαθμήσουν με άλλες ομάδες.

Αυτό όμως που κυρίως μας ενδιαφέρει δεν είναι ποιον έχουμε απέναντί μας, αλλά το να μαζέψουμε ακόμα 3 βαθμούς. Η ποινή του -6 που έχουμε από την αρχή της σεζόν δεν μας βοηθά ώστε να βρεθούμε από νωρίς ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα και σιγά σιγά προσπαθούμε καλύψουμε το έδαφος".


BOUKIS


 
Top