ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ

Τις υψηλές πτήσεις στην Α' Πειραιά συνέχισε με ευρεία νίκη ο Ερμής Κορυδαλλού.

Το σύνολο του Δημήτρη Καλύκα επιβλήθηκε του Ήφαιστου εκτός έδρας με 5-1, σε ματς που πραγματοποιήθηκε χθες στο "Σταύρος Μελισσουργός" για την 11η αγωνιστική του Α' ομίλου.

Για το νέο αυτό νικηφόρο αποτέλεσμα αλλά και την πειστική εμφάνιση της ομάδας του, ο τεχνικός του Ερμή τόνισε:

"Πραγματοποιήσαμε μια πάρα πολύ καλή εμφάνιση και δεν αφήσαμε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο. Ειδικότερα το α' ημίχρονο, πιστεύω ότι ήταν ένα από τα καλύτερα από τη στιγμή που ήρθα στην ομάδα. 

Στο αγωνιστικό σκέλος είχαμε καθ' όλη τη διάρκεια ορθολογική ανάπτυξη και από τις δύο πλευρές ενώ γινόμασταν επικίνδυνοι και από τον άξονα. Χαρακτηριστικό είναι το ότι είχαμε 5 διαφορετικούς σκόρερ και γενικότερα επιθετικό πλουραλισμό".

Όσο για το διάστημα της διακοπής που έρχεται ο Δημήτρης Καλύκας δήλωσε:

"Κλείνουμε τη χρονιά με θετικό τρόπο και τώρα πρέπει να ηρεμήσουμε, να απολαύσουμε τις διακοπές αλλά και να έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας τη δύσκολη συνέχεια που έρχεται ώστε να επανέλθουμε δριμύτεροι τον Ιανουάριο. Όπως έχουμε ξαναπεί θα ενισχυθούμε με παίκτες που θα έρθουν για να μπουν απευθείας στην 11αδα και να δημιουργηθεί βάθος στο ρόστερ.

Εύχομαι χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο αλλά και τους συντελεστές του Πειραϊκού ποδοσφαίρου και υγεία φυσικά πάνω από όλα. Το σημαντικότερο είναι όλοι μας να δουλεύουμε για το καλύτερο δυνατό στο ποδοσφαιρικό μας γίγνεσθαι".


BOUKIS


 
Top