ΝΙΚΑΙΑ

Σπουδαίο "διπλό" πέτυχε νωρίτερα το μεσημέρι ο Μιθριδάτης απέναντι στον Ποσειδώνα με σκορ 1-0, σε παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο "Π. Νικολαΐδης" για την 8η αγωνιστική της Γ' Πειραιά.

Το νικητήριο τέρμα για το σύνολο του Βασίλη Τσιάκαλου πέτυχε στο 30ο λεπτό ο Ρίγκελς, αποτέλεσμα που όπως μαρτυρά και η παραπάνω φωτογραφία, έφερε πανηγυρικό κλίμα στις τάξεις των φιλοξενούμενων. 

"Ήταν μια νίκη ψυχολογίας και επιβράβευσης, όταν ακολουθείς πιστά το τακτικό πλάνο που δουλεύεις όλο το προηγούμενο διάστημα", ήταν τα πρώτα λόγια του κ. Τσιάκαλου αναφορικά με το σημαντικό τρίποντο του Μιθριδάτη, ενώ εν συνεχεία τόνισε:

"Συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές μου, γιατί έπαιξαν με πάθος και ψυχή για τη νίκη και ακολούθησαν κατά γράμμα τη τακτική που είχαμε σχεδιάσει. Θα τους χαρακτήριζα λιοντάρια που βρυχώνται!".

Όσο για το αν ο Μιθριδάτης κοιτάζει πλέον ψηλότερα στη βαθμολογία ο τεχνικός της ομάδας σημείωσε:"

"Η ποινή του -6 από την αρχή της σεζόν μας έχει επηρεάσει βαθμολογικά. Σε αυτό που προσωπικά δίνω μεγάλη βαρύτητα από το ξεκίνημα είναι να βλέπουμε ξεχωριστά το κάθε παιχνίδι".


Η εντεκάδα του Μιθριδάτη στο σημερινό παιχνίδι: 

Περδικούρης, Τσιμπλάκης, Φιλίδης (Χοτζάι 46'), Σκάβαλης (Αμίλητος 60'), Κονγκίνη (Σακκάς 68'), Κατσανέας, Φιλιππάκος, Κυρίτσης (Μίντσεφ 74'), Ρίγκελς, Τσίγκος, Φάσκο.


BOUKIS


 
Top