ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ

Με το... δεξί μπήκε στην οικογένεια του Ερμή Κορυδαλλού ο Δημήτρης Καλύκας, που στο πρώτο του παιχνίδι στον πάγκο της νέας του ομάδας πήρε πολύτιμη εκτός έδρας νίκη.

Ο Ερμής νίκησε την περασμένη Κυριακή με 2-0 τα Αστέρια Δραπετσώνας, σε ματς που έγινε στο "Γιάννης Βάζος" για την 6η αγωνιστική της Α' Πειραιά.

Ο κ. Καλύκας σε δηλώσεις του αναφέρθηκε τόσο στο νικηφόρο ξεκίνημα στην έναρξη της θητείας του στην ομάδα του Κορυδαλλού, όσο και για τους στόχους που έχουν τεθεί για τη φετινή σεζόν:

"Χρειαζόμασταν οπωσδήποτε τη νίκη όχι μόνο για βαθμολογικούς, αλλά και για ψυχολογικούς λόγους. Θα έλεγα ότι ήμασταν καλύτεροι στο β' ημίχρονο με ευκαιρίες αλλά και δύο δοκάρια, παρόλο που και τα δύο τέρματα τα σημειώσαμε στο πρώτο μέρος και αυτό γιατί "λύθηκαν" τα πόδια μας από εκείνο το σημείο και έπειτα. 

Κρατάμε τους 3 βαθμούς και επικεντρωνόμαστε στη βελτίωση που πρέπει να δείξει η ομάδα στον τομέα της μετάβασης από την άμυνα στην επίθεση και το αντίστροφο. Έρχεται και το πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Ίκαρο Καλλιθέας και πρέπει να είμαστε έτοιμοι απέναντι σε ένα σύνολο με εμπειρία αλλά και ταλέντο".

Όσον αφορά τη συνέχεια στη σεζόν και τους στόχους με βάση το υλικό που παρέλαβε, ο Δημήτρης Καλύκας σημείωσε:

"Το σύνολο του Ερμή αποτελείται από πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και αυτό που μένει είναι βρούμε την κατάλληλη χημεία αλλά και την εμπιστοσύνη μεταξύ μας. Είναι απόλυτα πειθαρχημένα παιδιά, με διάθεση για προσπάθεια και αυτό που λείπει είναι τα θετικά αποτελέσματα. 

Ήρθα σε μια ιδιαίτερα ιστορική ομάδα και αυτό που στοχεύουμε είναι να διατηρήσουμε τον πρωταγωνιστικό χαρακτήρα του συλλόγου στο Πειραϊκό ποδόσφαιρο και να παίξουμε όμορφο, συνδυαστικό ποδόσφαιρο, που να ελκύει όλο τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο για να μας δει".


BOUKIS


 
Top