ΠΕΡΑΜΑ

Ματς πρωτοπόρων μεταξύ Περαμαϊκού και Σαλαμίνας έρχεται την προσεχή Κυριακή (12:30), το οποίο θα διεξαχθεί στο γήπεδο Περάματος για την 7η αγωνιστική της Γ' Πειραιά.

Για την πολύ κρίσιμη αναμέτρηση μίλησε ο τεχνικός του Περαμαϊκού, Μανώλης Πόλλιας, γνωρίζοντας και ο ίδιος τη δυσκολία του παιχνιδιού:

"Σίγουρα παίζουμε ένα δύσκολο αγώνα με αντίπαλο την Σαλαμίνα. Τελευταία στιγμή θα δούμε αν θα αγωνιστούν κάποιοι ποδοσφαιριστές μας, είτε λόγω τραυματισμών είτε λόγω δουλειάς".

Αμφίβολοι είναι οι Σπάθαρης, Θεολόγου, Καλούδης, Μαυράκης, ενώ λόγω εργασίας ενδεχομένως να μην αγωνιστούν οι Κατσιμίρης, Μαγδαλόπουλος και Κυπριώτης.

Ο κ. Πόλλιας ευχαρίστησε επίσης τον κόσμο του Περαμαϊκού και δήλωσε πεπεισμένος πως η ομάδα θα τους το ανταποδώσει:

"Όσες απουσίες και να έχουμε, εμείς θα κοιτάξουμε να πάρουμε το ζητούμενο, δηλαδή τους τρεις βαθμούς, γιατί έχω εμπιστοσύνη και στα υπόλοιπα παιδιά που θα αγωνιστούν. Η ομάδα μας όσο περνάει ο καιρός συσπειρώνεται. Παίκτες, διοίκηση, κόσμος, δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους. Εδώ να πω για τον κόσμο ότι πιστεύω πως την Κυριακή θα δώσει  βροντερό  παρόν, όπως κάνει  κάθε εβδομάδα και θα μας βοηθήσει να κερδίσουμε.

Περιμένουμε τον κόσμο του Περάματος και όχι μόνο, να κάνει αυτό που ξέρει και να μας στηρίξει. Εγώ και οι ποδοσφαιριστές μου τους ευχαριστούμε που μας βοηθάνε σε αυτή την καινούργια αρχή για τον Περαμαϊκό και να είναι σίγουροι πως θα τους το ανταποδώσουμε!". 


BOUKIS


 
Top