ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ 
ΜΑΝΔΡΑ 
Eνα ευχάριστο απόγευμα είχε  η ομάδα μας  η οποία επικράτησε 8-0 του Μεγαρικού και πέρασε στην επόμενη φάση   του Κυπελλου ΕΠΣΔΑ.

Μία αναμέτρηση στον οποία και πάλι ο Βασίλης Σπάθας   χρησιμοποιήσε και παίκτες  οι οποίοι έχουν λίγο χρόνο  συμμετοχής, ενώ ντεμπούτο έκανε ο Καλαματιανός.  Πολύ καλή εμφάνιση έκανε ο νεαρός (15,5 χρονών) ,Πιτέλης, όπως και ο Μπόρι που έκανε χατ τρικ.

Ο Χορός των γκολ ξεκίνησε στο 3 με τον Μπόρι  ,για να έρθει ο Κούστας στο 14 να κάνει το 2-0. Τρία λεπτά αργότερα, ο Πουλάκης έκανε  το 3-0. Στο 38, ο Καλαματιανός έβαλε  το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ και στο ντεμπούτο του μάλιστα, ενώ ο Κούστας «έκλεισε» το ημίχρονο στο 5-0 ,στο 40.

Για να ακολουθήσουν ακόμα τρία γκολ .Με τον Πουλάκη στο 50 και τον κορυφαίου αγώνα ,Μπόρι να πετυχαίνει χατ τρικ  στο 55 και το 59..

Μανδραϊκός: Πορανίδης-Βλαχόπουλος- Καλαματιανός-Πιτέλης-Ντούμπερετ(46 Λελούδας)-Μπουσης(46 Κοντούλης)-Πασαλίδης(46 Παπαδάκης)-Στύλλα-Κούστας-Μπόρι-Πουλάκης

ΜΕΓΑΡΙΚΟΣ: Σερέτης, Σάλτας, Μητρόπουλος, Φυλακτός, Μωραίτης, Κουτσουμπής, Γεωργακής, Δάλλας, Ελέζι, Ισμαίλι, Γιουρούκος.


BOUKIS


 
Top