ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ 
ΜΑΝΔΡΑ 
Ο Μανδραϊκός παρουσίασε πολύ καλό πρόσωπο απέναντι στην Καλαμάτα, αλλά πλήρωσε το γεγονός ότι δεν ήταν ουσιαστικός σε αντίθεση με την αντίπαλο του που είχε δύο φάσεις και πέτυχε ισάριθμα  γκολ για να διαμορφώσει το τελικό 2-0.

Μέχρι και το 25, ο Μανδραϊκός μας κρατούσε καλά το παιχνίδι  και χωρίς προβλήματα, ωστόσο εκείνο ακριβώς το λεπτό ήρθε το  γκολ για την «Μαύρη Θύελλα»  όταν ο Λαθύρης   εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Φουάση  και με κεφαλιά ΄»άνοιξε» το σκορ.

Η ομάδα μας προσπαθούσε  να  ισορροπήσει το παιχνίδι αλλά δεν μπόρεσε  να δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις . Με αποτέλεσμα να δεχτεί γκολ στο  45, όταν  ο Αλιατίδης έκανε το 2-0

Κάτι  που  έγινε στο 50, όταν ο Ντούμπερετ σκόραρε, αλλά ο ρέφερι χρέωσε στον αμυντικό της ομάδας μας επιθετικό φάουλ απόφαση που χαρακτηρίζεται αυστηρή.Η ομάδα μας  συνέχιζε να είναι επιθετική και να δημιουργεί φάσεις με κύριο άξονα τον Πασαλίδη, ενώ ο Ντούλιας έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 61, σχεδόν εξ επαφής με τον Κασσωτάκη. Στο 78, ο ρέφερι έδωσε πέναλτι σε μαρκάρισμα στον Κατσίκια, [ου εκτέλεσε την εσχάτη των ποινών ,αλλά ο Κασωτάκης τον «ψάρεψε». Κάπως έτσι ,χάθηκαν και οι τελευταίες ευκαιρίες για την ομάδα μας.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Κασωτάκης, Τσόπελας, Ψάνης, Βοσκόπουλος, Αλιατίδης, Ζαχαρόπουλος, Γκελγκέρια (72′ Μαρτίνες), Φουάσης,Λαθύρης (90′ Χίλγκεν),Κάρλος (40′ λ. τρ, Ζελέκου), Μαστραντωνάκης (62′ Μάρκοβιτς).

ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ:  Ιωσήπου, Κωνσταντινίδης (84 Μπόρi), Μαυρίδης, Στρατάκης, Τσακίρης, Ντούμπερετ, Κατσικιάς, Μπούσης, Πασαλίδης(90′ Στίλα), Ντούλιας (64′ Κούστας), Λελούδας (64′ Πουλάκης)BOUKIS


 
Top