Στην Πορτογαλία γράφουν ότι ο Έλληνας μέσος αποτελεί μεταγραφικό στόχο για την πρωταθλήτρια ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου...

Η περίπτωση του Ανδρέα Σάμαρη σύμφωνα με τους Πορτογάλους, πιο συγκεκριμένα αυτό σημείωνεται σε δημοσίευμα της Abola, απασχολεί την ΑΕΚ για την προσεχή μεταγραφική περίοδο, κοινώς την χειμερινή... «Στόχος της ΑΕΚ ο Σάμαρης για τον Γενάρη», τιτφλοφορείται το συγκεκριμένο άρθρο της πορτογαλικής εφημερίδας.

Είναι γνωστό άλλωστε ότι στην πρωταθλήτρια θέλουν να ενισχύσουν ουσιαστικά τον άξονα της μεσαίας γραμμής και είναι λογικό να ακούγεται ξανά το όνομα του 29χρονου Έλληνα μέσου με δεδομένη και την επιθυμία της Ένωσης να υπάρχει έντονο το ελληνικό στοιχείο στο ρόστερ της. Έως τώρα πάντως δεν προκύπτει κάτι νεότερο από όσα είχαμε σημειώσει σε τούτο το site σχετικά με τον Σάμαρη.

Κοινώς η επιθυμία του να συνεχίσει στο εξωτερικό δεν φαίνεται έως τώρα να 'χει αλλάξει. Βέβαια θα πρέπει να βρει και ομάδα για να το κάνει, σε διαφορετική περίπτωση, προφανώς και το ενδιαφέρον (αν υπάρξει ουσιαστικό τέτοιο και όχι μόνο φιλολογικό) της ΑΕΚ δεν θα τον αφήσει ασυγκίνητο...

«Η ομάδα από την Αθήνα ενδιαφέρεται με την εκκίνηση της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου για τον Σάμαρη», αναφέρει χαρακτηριστικά στο σχετικό ρεπορτάζ η Abola και συνεχίζει σημειώνοντας μεταξύ άλλων: «Ο Σάμαρης, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν, δεν παίρνει χρόνο συμμετοχής (121 λεπτά έχει παίξει έως τώρα) και στην Μπενφίκα μπορούν να μπουν στη διαδικασία διαπραγμάτευσης μαζί του είτε για να γλιτώσουν κάτι από τα χρήματα που έχει να λαμβάνει έως το τέλος της συνεργασίας των δυο πλευρών».


Πηγή: gazzetta.gr


BOUKIS


 
Top