Τον Ε.Π.Ο Σαλαμινομάχων αντιμετωπίζει το ερχόμενο Σάββατο ο Μιθριδάτης, σε ματς που διεξαχθεί στο γήπεδο "Σιταποθήκες" (15:30) στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Γ' Πειραιά.

Με αφορμή την επικείμενη αναμέτρηση ο τεχνικός του Μιθριδάτη, Βασίλης Τσιάκαλος, μίλησε για την αντίδραση που πρέπει να βγάλει η ομάδα του μετά την ήττα από τον Περαμαϊκό αλλά και για το στόχο που θέτει μαζί με τους ποδοσφαιριστές του σε κάθε παιχνίδι:

"Είναι μία βδομάδα αυτή που διανύουμε στην οποία δίνουμε μεγάλη έμφαση στο ψυχολογικό κομμάτι, ώστε να βγάλουμε αντίδραση και να παλέψουμε για καλύτερα αποτελέσματα στη συνέχεια. Στα αγωνιστικά περιμένουμε κάποιους τραυματίες για να δούμε ποια παιδιά θα είναι διαθέσιμα για το επόμενο παιχνίδι.

Το πλάνο μας είναι ένα και δεν αλλάζει. Πηγαίνουμε μόνο για τη νίκη. Θέλουμε όμως να παράγουμε και όμορφο ποδόσφαιρο για να προσελκύσουμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο, οπότε όταν το θετικό αποτέλεσμα δεν έρχεται, τουλάχιστον να είμαστε ικανοποιημένοι από την προσπάθεια που καταβάλαμε".


BOUKIS


 
Top