ΑΜΦΙΑΛΗ

Για τη νέα προσπάθεια που έχει ξεκινήσει στα τμήματα υποδομής της Αμφιάλης μίλησε ο Στέλιος Κολούκας.

Ο κ. Κολούκας έχει αναλάβει το τμήμα προτζούνιορ της Ακαδημίας του συλλόγου και έχει υπό την καθοδήγησή του 18-20 παιδιά.

"Αναλάβαμε τις τύχες της Ακαδημίας θέλοντας να περάσουμε σε μια νέα εποχή και να εφαρμόσουμε ένα συγκεκριμένο πλάνο λειτουργίας, που θεωρητικά δεν είχε δουλευτεί ξανά στο σύλλογο και δεν είχε συνηθίσει σε αυτό το μοτίβο. Σιγά σιγά όμως όλα μπαίνουν σε κανονικούς ρυθμούς και ήδη με τους γονείς υπάρχει πολύ καλή συνεννόηση και γινόμαστε ένα", σημείωσε αρχικά ο προπονητής των προτζούνιορ της Αμφιάλης.

Όσον αφορά το ταλέντο και τους στόχους της Ακαδημίας ο κ. Κολούκας ανέφερε:

"Ταλέντο υπάρχει δεδομένα στα τμήματα υποδομής και αυτό που πρέπει να γίνει είναι δουλευτεί και να αξιοποιηθεί με το σωστό τρόπο. Βασικός στόχος είναι να προετοιμάσουμε ποδοσφαιριστές που να μπορούν να σταθούν σε βάθος χρόνου στην πρώτη ομάδα, όμως από εκεί και πέρα κοιτάμε και άλλους τομείς. Πάνω από όλα θέλουμε να περάσουμε στα παιδιά το πνεύμα της πειθαρχίας, αλλά και τη σωστή νοοτροπία για το ποδόσφαιρο. Είναι άλλο η μπάλα, και άλλο το ποδόσφαιρο και αυτό είναι σημαντικό να γίνει μέρος της συνείδησης των νεαρών ποδοσφαιριστών μας".


BOUKIS


 
Top