Μια νέα επαγγελματική πτυχή στο χώρο της προπονητικής ξεκίνησε για τον Βασίλη Τσιάκαλο. 

Ο φιλόδοξος προπονητής ανέλαβε να καθοδηγήσει το ένα εκ των δύο τμημάτων Κ10 της Ακαδημίας του Αιγάλεω, ενώ να θυμίσουμε πως παράλληλα τελεί χρέη προπονητή στην ομάδα του Μιθριδάτη που αγωνίζεται στη Γ' Πειραιά. 

Η διοίκηση του Σίτι με ανακοίνωση της τον καλωσόρισε στο σύλλογο και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο σημαντικό έργο που ανέλαβε.

Για την εξέλιξη αυτή ο κ. Τσιάκαλος δήλωσε: 

"Ήρθα στην οικογένεια του Αιγάλεω για το έμβλημα της ομάδας και είναι πραγματικά τιμή μου, γιατί έχω γεννηθεί σε αυτή την πόλη, μένω εδώ και υποστηρίζω και το Αιγάλεω. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ τόσο στον κ. Κώστα Ελευθεριάδη, όσο και στην διοίκηση του Αιγάλεω για την εμπιστοσύνη τους να με εντάξουν στην οικογένεια αυτής της τόσο ιστορικής ομάδας" σημείωσε αρχικά ο Βασίλης Τσιάκαλος και συνέχισε:

"Από εκεί και πέρα θέλω να αφήσω το στίγμα μου στην Ακαδημία και στο τμήμα που ανέλαβα και είμαι απόλυτα συνειδητοποιημένος για την ευθύνη να διδάξω και να βελτιώσω τα ποδοσφαιρικά χαρακτηριστικά των νεαρών παικτών, που διάλεξαν το Αιγάλεω για το μεγάλο ποδοσφαιρικό τους βήμα. Είμαι εδώ για να τους μεταλαμπαδεύσω την ευγενή άμιλλα και το σωστό αθλητισμό".


BOUKIS


 
Top