«Χρυσή» ήταν η προμήθεια για τους εκπροσώπους του Ενγκολό Καντέ προκειμένου η Τσέλσι να κάνει τον Γάλλο χαφ δικό της και να μην επιτρέψει στην Παρί Σεν Ζερμέν να τον διεκδικήσει! Μάλιστα, η συνεργάτης του Ρομάν Αμπράμοβιτς, Μαρίνα Γκρανόβσκαϊα, ζήτησε από τον Ρώσο μεγιστάνα... να μη λιποθυμήσει όταν θα έβλεπε το ποσό!

Σύμφωνα με το Football Leaks και τις ιστορίες που καθημερινά έρχονται στο φως της δημοσιότητας, πέρα από την άρνηση του Ενγκολό Καντέ να πληρωθεί από τους «μπλε» του Λονδίνου και μέσω off-shore εταιρείας για να ξεφύγει από τους φόρους, προκαλεί τεράστια εντύπωση το ποσό στο οποίο εν τέλει έφτασε το κόστος της μετακίνησης του παίκτη από τη Λέστερ στους «μπλε» του Λονδίνου.

Ο σύλλογος έδωσε 38 εκατ.ευρώ στις «αλεπούδες» και... άλλα 12 εκατομμύρια στους Γκρέγκορι Ντακάντ και Αμπντελκαρίμ Ντουί που εκπροσωπούν το χαμογελαστό παιδί του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου!

«Μη λιποθυμήσεις...» ήταν η εισαγωγή του e-mail που έλαβε ο Ρομάν Αμπράμοβιτς από την συνεργάτιδά του, Μαρίνα Γκρανόβσκαϊα όταν εκείνη θέλησε να τον ενημερώσει για την προμήθεια που έλαβαν οι μάνατζερ του Καντέ...


Πηγή: gazzetta.gr


BOUKIS


 
Top