Η Κοκκινιώτισσα, ιστορικός χώρος ψυχαγωγίας και διασκέδασης, πέρασε επί δεκαετίες από το χώρο του Πειραιά (Νίκαια) σαν ένα φωτεινό αστέρι που στάθηκε και έλαμψε το μέχρι τότε ύποπτο ημίφως, που επικρατούσε στον κατεστημένο  τρόπο διασκέδασης, δίνοντας έναν φρέσκο αέρα και προοπτική σε αυτόν τον κοινωνικό τομέα.

Μέχρι τότε λαϊκά τραγούδια ακούγονταν σε χώρους που η συντριπτική πλειονότητα των κανονικών ανθρώπων δεν επιθυμούσε έτσι και αλλιώς να επισκεφτεί, χωρίς να κινδυνέψει μέχρι και η στοιχειώδης φυσική του κατάσταση. Τραγούδια δηλαδή θα άκουγες μόνο στα λεγόμενα "σκυλάδικα".

Η επαναστατική παρουσία και η νέα άποψη της Κοκινιώτισσας, διέλυσε αυτόματα "σκοτάδια", "αράχνες" και προκαταλήψεις, έφερε την αληθινά γνήσια ελληνική διασκέδαση σε πολιτιστικό, κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο, ίσο με το μπόι του μέσου Έλληνα εργαζόμενου και στην πορεία βρήκε με την αξία της μια πάγια θέση μέσα στην καρδιά των ανθρώπων. 

Διότι η υγιής διασκέδαση δεν είναι απλά απόλαυση, είναι επίθεση!! Ζωής και αισιοδοξίας!


Σχόλιο από την πρώην διεύθυνση της Κοκκινιώτισσας:

Η Κοκκινιώτισσα τον Μάρτιο του 2017, ολοκληρώνοντας τη φυσική ροή του βιολογικού της κύκλου, κατάφερε και γεννοβόλλησε μέσα στην καρδιά νέων ανθρώπων, που όντως τη θαύμαζαν από χρόνια, δίνοντας έτσι την επιθυμία στην ψυχή τους να θέσουν σαν προτεραιότητα την απόκτησή της και την εκ νέου επαναλειτουργία της, με απόλυτο σεβασμό στην ιστορία της.

Έτσι γεννήθηκε η ΝΕΑ ΚΟΚΚΙΝΙΩΤΙΣΣΑ! Ικανότατος επιχειρηματίας της πόλης μας με πίστη, μεράκι και άποψη, ο Λευτέρης Θεοδώρου, ή ο πασίγνωστος "Λευτέρης" με τη δυναμική ομάδα του, ο οποίος όπως δήλωσε από την αρχή:

"H Nέα Κοκκινιώτισσα θα κρατήσει από τη μητέρα της τις βασικές αρχές και θα χτίσει σε αυτό το θεμέλιο μια νέα πρόταση για την ψυχαγωγία και τη διασκέδαση που να ταιριάζει στη νέα εποχή και τη σύγχρονη Νεολαία. Θερμή ευχή για μεγάλη επιτυχία!".


7ης Μαρτιου 101, Νίκαια


Τηλέφωνο: 210 4924004BOUKIS


 
Top