Αποτέλεσμα εικόνας για Αθλητικής Ένωσης Χατζηκυριακείου
του Παναγιωτη Σαριμπαλογλου

Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε η ΑΕ Χατζηκυριακείου, μετά το τέλος του αγώνα με τον ΑΣΧ Ποσειδών, για την διαιτησία του κ.Κουζούμη:

''Τα μέλη του ΔΣ της Αθλητικής Ένωσης Χατζηκυριακείου 1953 Διαμαρτύρονται έντονα για την απόφαση του διαιτητή Κουζούμη να αποβάλει με δεύτερη κίτρινη κάρτα ( Κόκκινη ) το ποδοσφαιριστή μας Αλιάγα Σωτήρη στο 40' καθ' υπόδειξη του αντιπάλου ποδοσφαιριστή Ηλιόπουλου (γιατί φορούσε το σταυρό του) ενώ δεν εφάρμοσε τον κανονισμό στο να δείξει κίτρινη κάρτα σε αυτόν που του έκανε την υπόδειξη ( Ηλιόπουλος ) που θα ήταν η δεύτερη κίτρινη και κατά συνέπεια κόκκινη, αφήνοντάς μας με δέκα ποδοσφαιριστές και ενώ το σκορ ήταν σε αυτό το σημείο 0-1 υπέρ μας.

Μας στέρησε τη δυνατότητα να φτάσουμε στη νίκη επί της αντιπάλου ομάδος , είναι κρίμα ένας πολύ καλός διαιτητής σε όλη τη διάρκεια του Αγώνα να υποπέσει σε δύο πολύ σοβαρά λάθη ( Ο σταυρός δεν είναι αξεσουάρ όπως γράφει στο φύλλο αγώνος είναι το σύμβολο της πίστης των Χριστιανών) εκτός αν ο διαιτητής Κουζούμης είναι μουσουλμάνος και θεωρεί το σταυρό αξεσουάρ.

Δεν είδαμε να έχει την ίδια ευαισθησία και να εφαρμόσει το κανονισμό στην απουσία του προπονητή της αντιπάλου ομάδος Γκικόπουλου Λουκά, παρ' ότι αναγράφεται στο φύλλο αγώνος και άφησε τον εκπρόσωπο να αλωνίζει, να φωνάζει, να σηκώνεται και ότι άλλο ήθελε.

Δύο μέτρα και δύο σταθμά αφού στον έναν δείχνει όλη την αυστηρότητα του και στον άλλο τίποτα παρ' ότι είναι ρητός ο κανονισμός.

Και βέβαια είχε περιέλθει σε σύγχυση προς το τέλος του αγώνα μη αναγράφοντας αυτο που είπε  ο ποδοσφαιριστής Λιάπης που αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα (κόκκινη) στο 80' δεν αποβάλλεται κανείς επειδή είπε ( ασε τη μπάλα) όπως γράφει ο διαιτητής Κουζούμης στο φύλλο αγώνος.

Και βέβαια ο ποδοσφαιριστής μας Κούβαρης δεν έφερε τον αριθμό φανέλας 18 όπως γράφει ο διαιτητής Κουζούμης, το 18 το φορούσε ο ποδοσφαιριστής μας Πολίτης Φώτης που είχε μπει σαν αλλαγή.

Ο Κούβαρης φορούσε το 17 όπως και αναγράφεται στο φύλλο αγώνος από τον ίδιο το διαιτητή, επίσης η διαμάχη του ήταν με κάποιους στη κερκίδα και έλαβε χώρα μετά το τέλος του αγώνα, επιβεβαιώνοντας τη σύγχυση που είχε περιέλθει ο διαιτητής προς το τέλος.

Και ξαναλέμε είναι κρίμα για ένα πολύ καλό Διαιτητή με δύο άριστους βοηθούς να χαλάει όλη την εικόνα του σε δύο αποφάσεις στην ίδια φάση, στερώντας μας το δικαίωμα στη νίκη, κρίνοντας με δύο μέτρα και δύο σταθμά''.BOUKIS


 
Top