ΠΕΡΑΜΑ

Με μια ευρεία σε έκταση νίκη συνδύασε ο Περαμαϊκός το 5 στα 5 στο φετινό πρωτάθλημα της Γ' Πειραιά, που επικράτησε χθες με 8-1 του Μιθριδάτη στο "Σιταποθήκες" για την 5η αγωνιστική.

Σκόρερ για τους γηπεδούχους χρίστηκαν οι Θεολόγου (2), Παπαμιχαήλ, Παρίσης, Παπακαλοδούκας Α. (2), Φλέγγας και Παπακαλοδούκας Ι.

Να σημειωθεί πως ο αγωνιστικός χώρος ήταν σε πολύ κακή κατάσταση, κάτι που εμπόδιζε τις προσπάθειες των δύο ομάδων αλλά και όλων όσων αγωνίζονται εκεί.

Αναφορικά με ακόμη ένα νικηφόρο αποτέλεσμα για την ομάδα του, ο τεχνικός του Περαμαϊκού, Μανώλης Πόλλιας, δήλωσε:

"Παρά τις τέσσερις σημαντικές απουσίες που είχαμε  (Καλούδης, Σπάθαρης, Κατσιμήρης, Μαγδαλόπουλος), η ομάδα έδειξε χαρακτήρα και έκανε αυτό που είχε στόχο,  να πάρει δηλαδή το τρίποντο. Το σκορ δείχνει την εικόνα του αγώνα. Τα παιδιά μπήκανε δυνατά από το πρώτο λεπτό, αποφασισμένα να τελειώσουν την υπόθεση νίκη όσο πιο γρήγορα γινόταν, παίζοντας ωραίο πραγματικά ποδόσφαιρο με πολλές τελικές, αφού το σκορ θα μπορούσε να είναι και μεγαλύτερο. Στο δεύτερο ημίχρονο ωστόσο κάναμε κάποια συντήρηση δυνάμεων και βέβαια έπαιξαν και παιδιά  που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής έως τώρα

Ενα μεγάλο μπράβο σε όλους για το πάθος που έδειξαν από το πρώτο λεπτό και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε. Πιστεύω με το καλο ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα, ο κόσμος του Περαμαϊκού να αγκαλιάσει την ομάδα, να έρθει ακόμα πιο κοντά σε αυτήν ώστε να μας βοηθήσει να φτάσουμε εκεί που πρέπει. Να πω εδώ ότι στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και πέντε μικροί, 15, 16 και 17 χρονών αντίστοιχα.


BOUKIS


 
Top