ΠΕΡΑΜΑ

Για το εμφατικό πέρασμα του Περαμαϊκού από το "Π. Νικολαΐδης" με αντίπαλο τον Προφήτη Ηλία μίλησε ο προπονητής της ομάδας, Μανώλης Πόλλιας.

Ο Περαμαϊκός επιβλήθηκε του Πρ. Ηλία το Σάββατο εκτός έδρας με 5-3 σε παιχνίδι για την 4η αγωνιστική της Γ' Πειραιά, συνεχίζοντας έτσι το σερί που χτίζει από την αρχή του πρωταθλήματος που φτάνει πλέον στις 4 νίκες σε ισάριθμα ματς.

Ο κ. Πόλλιας αναφορικά με τη νέα νίκη της ομάδας του τόνισε:

"Είχα πει στους παίκτες μου πως ο αγώνας του Σαββάτου με τον Προφήτη Ηλία δεν θα είναι εύκολο, μετά και την διακοπή που είχαμε. Και όπως συχνά έχουμε δει ακόμα και οι μεγάλες ομάδες μετά από διακοπή μπορεί και να στραβοπατήσουν.

Στην αρχή του αγώνα ήμασταν κακοί και γιαυτό μείναμε πίσω στο σκορ. Μόλις η ομάδα σοβαρεύτηκε και έπαιξε ορθολογικό ποδόσφαιρο ήταν θέμα χρόνου να γυρίσουμε την κατάσταση. Αν η ομάδα μπαίνει σοβαρά στα παιχνίδια δεν έχει να φοβηθεί κανένα αντίπαλο, παρά μόνο τον κακό της εαυτό που και αυτόν όπως έδειξε τον ξεπέρασε. Ευτυχώς εμείς πήραμε αυτό που θέλαμε, δηλαδή τους τρεις βαθμούς της νίκης που ήταν και το ζητούμενο και ας μείναμε πίσω στο σκορ". 

Όσο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος ο τεχνικός του Περαμαϊκού σημείωσε:

"Συνεχίζουμε για τον σκοπό που έχουμε βάλει από την αρχή. Παρόλο που η εικόνα μας ήταν σχετικά κακή, παίξαμε κατά διαστήματα ωραίο ποδόσφαιρο και όσο χρειαζόταν ώστε να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Ο Περαμαϊκός πρέπει να βρεθεί εκεί που πραγματικά αξίζει να παίζει. Για τη διοίκηση και φυσικά και για τον κόσμο του".


BOUKIS


 
Top