ΑΘΗΝΑ
Η Γουότφορντ ανακοίνωσε την ανανέωση τοτυ συμβολαίου της με τον Χάβι Γκράθια, έως το καλοκαίρι του 2023, με βελτιωμένες αποδοχές. 

Η εκπληκτική εκκίνηση που πραγματοποιεί η αγγλική ομάδα στη νέα σεζόν της premier league εντυπωσίασε τη διοίκηση, η οποία αποφάσισε ν' ανταμείψει τον Ισπανό τεχνικό, του οποίου το προηγούμενο συμβόλαιο ολοκληρωνόταν στο φινάλε της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Γκράθια, που είχε ανακοινωθεί στην Γουότφορντ τον περασμένο Ιανουάριο, αντικαθιστώντας τον απολυθέντα τότε, Μάρκο Σίλβα, τόνισε για το νέο συμβόλαιο: «Είμαι υπερήφανος που ανήκω σε αυτόν τον σύλλογο και που θα συνεχίσω να το κάνω και για τις επόμενες σεζόν. 

Η ομάδα τα πάει καλά τώρα και όλοι ξέρουν πως θα γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι εάν είμαστε απαιτητικοί από τους εαυτούς μας. Αυτός είναι ο στόχος μας. Να είμαστε απαιτητικοί και φιλόδοξοι.»

Υπενθυμίζεται, ότι ο Γκράθια, εργάσθηκε την διετία 2011-12 στην Ελλάδα (Ολυμπιακό Βόλου και Κέρκυρα), ενώ έχει καθήσει στον πάγκο της Οσασούνα, της Αλμερία, της Κάντιθ, της Μάλαγα και της Ρούμπιν Καζάν.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


BOUKIS


 
Top