ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ

Ισόπαλοι με σκορ 2-2 αναδείχθηκαν χθες Ίκαρος και Ερμής Κορυδαλλού, σε ένα από τα σημαντικότερα ματς της 7ης αγωνιστικής της Α' Πειραιά που διεξήχθη στην Καλλιθέα.

Οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν "αγκαλιά" με το τρίποντο, όμως η ομάδα του Ίκαρου με γκολ στο τελευταίο κομμάτι της αναμέτρησης πήρε το βαθμό της ισοπαλίας.

Για το πώς είδε το αποτέλεσμα για την ομάδα του, ο τεχνικός του Ερμή, Δημήτρης Καλύκας, δήλωσε:

"Δεν ήταν θετικό το τελικό 2-2 για εμάς και ειδικά με τον τρόπο που αυτό ήρθε. Δεχθήκαμε δύο τέρματα στις καθυστερήσεις των δύο ημιχρόνων και αν θέλουμε να χτίσουμε μια ομάδα πρωταθλητισμού, αυτή η έλλειψη συγκέντρωσης απαγορεύεται. Στο δεύτερο ημίχρονο ωστόσο πιάσαμε υψηλά στάνταρ απόδοσης και μπορούσαμε να "τελειώσουμε" το παιχνίδι, ενώ θα έλεγα ότι είμαι ικανοποιημένος από την γενικότερη προσπάθεια των παικτών. Δυστυχώς όμως πληρώσαμε αυτή την ανεξήγητη νευρικότητα στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης".

Όσο για το τι πρέπει να βελτιώσει στη συνέχεια η ομάδα του ο κ. Καλύκας σημείωσε:

"Θα κοιτάξουμε να πάρουμε τα θετικά από αυτο το ματς και να δουλέψουμε ώστε να έχουμε περισσότερη ηρεμία στο παιχνίδι μας. Ελπίζω μακροπρόθεσμα να μην μας στοιχίσουν βαθμολογικά τέτοιες απώλειες. Θέλω να δώσω όμως και συγχαρητήρια στην πολύ καλή και νεανική ομάδα του Ίκαρου".


BOUKIS


 
Top