Αποτέλεσμα εικόνας για rui patricio
Τη στιγμή που η Σπόρτινγκ Λισαβόνας συνεχίζει να διεκδικεί χρήματα από τον Ολυμπιακό για τον Ποντένσε, συμφώνησε με τη Γουλβς έναντι 18 εκατ. ευρώ για τον Ρουί Πατρίσιο.

Πορτογάλος τερματοφύλακας αποχώρησε το περασμένο καλοκαίρι από την ομάδα της Λισαβόνας παρότι δεσμευόταν ακόμη με συμβόλαιο, έπειτα από την επίθεση που έγινε από χούλιγκανς στο προπονητικό κέντρο της ομάδας. Κάτι παρόμοιο είχε συμβεί και με τον Ποντένσε, ο οποίος τελικά κατέληξε στον Ολυμπιακό. 


Η Σπόρτινγκ ωστόσο έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό μία προσπάθεια να αποκομίσει οικονομικά οφέλη -μέσω προσφυγών στη FIFA- από τους παίκτες που έφυγαν παρότι είχαν ακόμη συμβόλαιο, μεταξύ άλλων και για την περίπτωση του εξτρέμ των Πειραιωτών (υπάρχουν αρκετοί ακόμα, ο Ποντένσε δικαιώθηκε αρχικά από τα πορτογαλικά ποδοσφαιρικά όργανα). 

Για την ώρα πάντως έχει καταφέρει να συμφωνήσει μόνο με τη Γουλβς για τη μετακίνηση του Ρουί Πατρίσιο και μάλιστα έναντι του ποσού των 18 εκατ. ευρώ, με τον αγγλικό σύλλογο να ανακοινώνει ότι το θέμα πλέον θεωρείται λήξαν. 


πηγή sdna

BOUKIS


 
Top