ΝΙΚΑΙΑ

Ευρεία σε έκταση νίκη πέτυχε νωρίτερα σήμερα η ομάδα Κ16 του Ιωνικού επί της αντίστοιχης της Καστέλλας, με το δείτη του σκορ να σταματά στο 7-0. Το παιχνίδι διεξήχθη στο "Σταύρος Μελισσουργός" στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Α' φάσης του πρωταθλήματος Κ16 της ΕΠΣ Πειραιά.

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος δήλωσε για την απόδοση των νεαρών ποδοσφαιριστών του ο τεχνικός του Ιωνικού, Μάνος Χαρόπουλος, τονίζοντας ότι πρωταρχικός στόχος στην Ακαδημία του συλλόγου είναι η εκμάθηση του σύγχρονου ποδοσφαίρου από τα αναπτυξιακά τμήματα:

"Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια θεωρητικά υποδεέστερη ομάδα όμως κάναμε και πολύ καλό παιχνίδι, γεγονός που φανερώνεται και από το τελικό σκορ. Παίξαμε όμορφο ποδόσφαιρο και είμαι πολύ ευχαριστημένος". σημείωσε αρχικά ο κ. Χαρόπουλος και συνέχισε:

"Πρώτος στόχος στην Ακαδημία του Ιωνικού είναι τα παιδιά να ανεβαίνουν συνεχώς επίπεδο και να βελτιώνονται σαν ποδοσφαιριστές, αλλά και να μπαίνουν στο κλίμα του σύγχρονου ποδοσφαίρου. Από εκεί και πέρα είμαστε σε μια ομάδα που πρωταγωνιστεί και θέλουμε και τα παιδιά στις υποδομές μας να μπαίνουν από νωρίς όσο γίνεται στο δρόμο του πρωταθλητισμού".


BOUKIS


 
Top