ΠΕΡΑΜΑ

Το φανταστικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Γ' Πειραιά συνέχισε ο Περαμαϊκός, που διεύρυνε το νικηφόρο του σερί κάνοντας το 6 στα 6, αυτή τη φορά επικρατώντας του Πυθαγόρα εκτός έδρας με 3-1.

Η αναμέτρηση διεξήχθη στο γήπεδο Περάματος για την 6η αγωνιστική. Σκόρερ για το σύνολο του Μανωλη Πόλλια χρίστηκαν οι Παρίσης, Σακελλάριος και Παπακαλοδούκας.

Με αφορμή τη νέα επιτυχία του Περαμαϊκού, ο τεχνικός της ομάδας κ. Πόλλιας ανέφερε αρχικά:

"Ήταν ένα τοπικό ντέρμπι και όποιος ξέρει από τέτοια παιχνίδια, πρέπει να είναι έτοιμος για παγίδες που ενδεχομένως προκύψουν. Εμείς στην αρχή μπήκαμε δυνατά, κάναμε πολλές φάσεις για γκολ αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Δεν παρουσιάσαμε την εικόνα με την οποία θα ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος, αλλά να συνυπολογίσουμε σε αυτό και τις πολλές και σημαντικές απουσίες που είχαμε. Βεβαία μόλις ανοίξαμε το σκορ ανέβηκε και η απόδοση μας και κλείσαμε το ημίχρονο με το φτωχό 1-0. 

Στο δεύτερο όμως μέρος μπήκαμε πάλι δυνατά και καταφέραμε να κάνουμε και το 2-0, ενώ χάσαμε και κάποιες φάσεις ώστε να διευρύνουμε το σκορ. Να τονίσω βέβαια εδώ πως και ο αντίπαλος είναι μια καλή ομάδα και γι αυτό έγινε το 1-2, από ένα δικό μας όμως, καθαρό λάθος. Έπειτα ανεβάσαμε στροφές, κάναμε το 1-3 και εκεί κόπου τελείωσε ο αγώνας".

Όσον αφορά τη συνέχεια αλλά και το αν το αήττητο αποτελεί στόχος της ομάδας του, ο προπονητής του Περαμαϊκού τόνισε:

"Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά αλλά και τον κόσμο που ήρθε να μας στηρίξει, παρά τον κακό καιρό. Εύχομαι και την επόμενη εβδομάδα να δώσει ακόμη μεγαλύτερο παρόν ενόψει της αναμέτρησης με τη Σαλαμίνα για την πρώτη θέση. Εκτός από την πρώτη θέση, σίγουρο στοχεύουμε και στο αήττητο και θα κάνουμε τα πάντα για να το πετύχουμε. Συνεχίζουμε στο στόχο μας με ταπεινότητα και πολλή δουλειά".BOUKIS


 
Top