ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

Την άποψη του για το χθεσινό σπουδαίο "διπλό" του Κερατσινίου κόντρα στον Αμπελακιακό εξέφρασε σε δηλώσεις του ο τεχνικός των "Ροσσονέρι", Βαγγέλης Λαϊβεράς.

Το Κερατσίνι πέρασε με σκορ 1-0 από το Αμπελάκι, σε αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Γ' Εθνικής, αποτέλεσμα που το φέρνει στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Αναφορικά με το παιχνίδι ο κ. Λαϊβεράς σημείωσε:

"Ήταν ένα ματς που ο αντίπαλος θα έλεγα ότι έπαιζε την πορεία του στην κατηγορία. Από την πλευρά μας ξέραμε ακριβώς πού να "χτυπήσουμε", καλύψαμε τις απώλειες που είχαμε, ήμασταν άψογοι και καταφέραμε να πάρουμε μια πολύ σημαντική νίκη. Και επειδή ουσιαστικά παίζαμε στην... πατρίδα μου, θέλω να τους ευχαριστήσω πολύ για τη φιλοξενία, ήταν υπέροχη".

Όσο για το αν αλλάζουν οι στόχοι από τη στιγμή που η ομάδα βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας, ο προπονητής του Κερατσινίου τόνισε: 

"Συνεχίζουμε με την ίδια σεμνότητα και ταπεινότητα που μας διακρίνει σε όλη μας την πορεία και πηγαίνουμε για την άνετη παραμονή στην κατηγορία. Τώρα αν τον Ιανουάριο παρθούν αποφάσεις για διαφορετικούς, πιο υψηλούς στόχους, τότε θα μιλήσουμε σε άλλη βάση".


BOUKIS


 
Top