Δηλώσεις για τη χθεσινή "λευκή" ισοπαλία μεταξύ του Κερατσινίου και της Προοδευτικής, για την 6η αγωνιστική της Γ' Εθνικής, έκανε ο τεχνικός των "Ροσονέρι", Βαγγέλης Δεληβεράς.

Το Πειραϊκό ντέρμπι δεν ανέδειξε νικητή (0-0), με το Κερατσίνι να μένει στα τελευταία λεπτά με 10 παίκτες αλλά να κρατά το βαθμό της ισοπαλίας.

Ο κ. Δεληβεράς τόνισε μεταξύ άλλων πως εφόσον η ομάδα του δεν βρέθηκε σε τόσο καλή μέρα και από τη στιγμή που έμεινε με παίκτη λιγότερο, το σημαντικό είναι πως δεν ηττήθηκε και συνεχίζει για το στόχο της παραμονής που έχει τεθεί:

"Ήταν ένα ντέρμπι που είχε αρκετή δύναμη και στο οποίο εμείς ήμασταν σε σχετικά κακή μέρα. Όταν δεν μπορείς να πάρεις ένα παιχνίδι, το σημαντικότερο είναι να μην το χάσεις κιόλας και θεωρώ πως εν τέλει και οι δύο ομάδες έμειναν ευχαριστημένες.

Διαχειριστήκαμε καλά το αριθμητικό μειονέκτημα, όμως τώρα θα στερηθούμε τις υπηρεσίες δύο βασικών μας παικτών στην άμυνα στο πολύ δύσκολο ματς που έρχεται με το Αμπελάκι. Συνεχίζουμε όμως απτόητοι και με τον ίδιο ζήλο για να πετύχουμε το βασικό μας στόχο, που είναι η παραμονή στη Γ' Εθνική".


BOUKIS


 
Top