Εξαιρετικό προϊόν αμινοξέων, όπου η σύνθεσή του βασίζεται κυρίως στα αμινοξέα EAA, BCAA, L-γλουταμίνη και L-αλανίνη. 

Απολαύστε το με υπέροχη γεύση πορτοκάλι!🍊 

ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά για όλη την Ελλάδα!🚚

Τηλεφωνικές παραγγελίες ☎2104919490


Περιγραφη :

Εξαιρετικό προϊόν αμινοξέων βασισμένο αποκλειστικά σε ελεύθερη, φαρμακευτικώς καθαρή μορφή αμινοξέων. Η σύνθεση του ΑΜΙΝΟ EAAnabol Xplode βασίζεται κυρίως σε βασικά αμινοξέα (ΕΑΑ, L -λευκίνη, L-λυσίνη, L -βαλίνη , L -ισολευκίνη, L -θρεονίνη, L -φαινυλαλανίνη + L-τυροσίνη , L-ιστιδίνη , L- κυστεΐνη + L-μεθειονίνη, L-τρυπτοφάνη), η οποία οφείλεται στο γεγονός ότι το ανθρώπινο σώμα δεν είναι σε θέση να τα παράγει μόνο του, θα πρέπει να εφοδιάζονται εξ' ολοκλήρου από εξωτερικές πηγές, από τρόφιμα ή υπό τη μορφή συμπληρωμάτων διατροφής.

Η αμοιβαία σχέση των επιμέρους βασικών αμινοξέων στο AMINO EAAnabol Xplode επιλέχθηκε με βάση τη ζήτηση για EAA που προσδιορίζεται σύμφωνα με την αναλογική μέθοδο με βάση τη μέση ημερήσια ζήτηση του ομίλου (Μέση Απαίτηση) από εμπειρογνώμονες WHO / FAO / UNU, η οποία εγκρίθηκε στην έκθεση του WHO / FAO / UNU που δημοσιεύθηκε στα τέλη του 2007.


Λαμβάνοντας υπόψη, ωστόσο, τις ιδιαίτερες απαιτήσεις των αθλητών, το προϊόν εμπλουτίστηκε επιπρόσθετα με αμινοξέα διακλαδισμένης αλυσίδας (BCAA), εμπλουτισμός του ΑΜΙΝΟ EAAnabol Xplode με βιταμίνες από την ομάδα Β.


BOUKIS


 
Top