Αποκτήστε το μοναδικό προ-προπονητικό συμπλήρωμα διατροφής, που ωθεί τους μυς σας να εκτελέσουν, να αποκατασταθούν & να αναπτυχθούν. 

Ζήστε μια ανώτερη σύνδεση μεταξύ μυαλού-μυ και μπείτε στην προπόνησή σας όπως ποτέ πριν. 

ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά για όλη την Ελλάδα!🚚

Τηλεφωνικές παραγγελίες ☎2104919490Περιγραφή :

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΚΡΑΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΓΕΙΟΔΙΑΣΤΟΛΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ. Το OUTRAGE δημιουργήθηκε για τους λάτρες του γυμναστηρίου που αναζητούν μια συγκλονιστική εμπειρία αγγειοδιαστολής, τέντωμα του δέρματος, μυϊκό πρήξιμο μαζί με μία άφθονη ενέργεια. 

Το OUTRAGE είναι το πρώτο και μοναδικό προ-προπονητικό που σας δίνει γραμμάρια από τους δύο πιο ισχυρούς ενισχυτές αγγειοδιαστολής και δύναμης, το Nitrosigine® & το Hydromax®. 

Η Hydromax® γλυκερόλη, ένα καινοτόμο στοιχείο που είναι πιο σταθερή από την μονοστεατική γλυκερόλη (την οποία χρησιμοποιούν οι περισσότεροι ανταγωνιστές), προσφέρει εξαιρετική ενυδάτωση με αύξηση της συγκέντρωσης των υγρών στο αίμα και τους ιστούς. 

Αυτό ενισχύει την αντοχή και την ζωτικότητα κατά τη διάρκεια της άσκησης και προωθεί απίστευτες αντλίες χάρη στην ικανότητά της να μεταφέρει νερό στα μυϊκά κύτταρα. Το Nitrosigine® ενισχύει τα επίπεδα του μονοξειδίου του αζώτου βελτιώνοντας την παροχή θρεπτικών ουσιών μέσω της αύξησης της ροής του αίματος. 

Οι αθλητές θα εκτιμήσουν αυτό το συστατικό, επειδή απορροφάται γρήγορα από τον οργανισμό και έχει μια μακρόχρονη επίδραση η οποία καθιστά την ιδανική επιλογή για την κατανάλωση πριν από την προπόνηση. Πολλά προ-προπονητικά προϊόντα ισχυρίζονται για να σας δώσουν απίστευτες αντλίες, αλλά βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει την ετικέτα. 

Βάλαμε γενναιόδωρες δόσεις (προσφέροντας γραμμάρια) από το Nitrosigine® & το Hydromax® σε δύο μεζούρες του OUTRAGE για να ωθήσετε τους μυς σας να εκτελέσουν, να αποκατασταθούν και να αναπτυχθούν. 

Το OUTRAGE θα σας δώσει επιπλέον ακραία ενέργεια και έντονη εστίαση. Ζήστε μια ανώτερη σύνδεση μεταξύ μυαλού και μυ και μπείτε στην προπόνησή σας όπως ποτέ πριν. Το OUTRAGE δεν περιέχει αποκλειστικά μείγματα, τεχνητά χρώματα και χρωστικές ουσίες. 

Το προϊόν αυτό αναμιγνύεται καλά σε 180-240ml νερό και σας δίνει μια δροσιστική γεύση σε τρεις υπέροχες γεύσεις φρούτων, Fruit Punch, Blue Raspberry και Watermelon. 

Να περιμένετε ακραίες αντλίες και ενέργεια με το OUTRAGE που θα σας αφήσει με απίστευτη αγγείωση και απίστευτα αποτελέσματα. Γίνετε πιο σκληροί. Προπονηθείτε περισσότερο. Γίνετε ισχυρότεροι.


BOUKIS


 
Top