Το νέο προπονητικό πρόγραμμα της Ακαδημίας της παρουσίασε η Α.Ε Μαύρος Αετός-Ολυμπιάδα, μέσω του τεχνικού διευθυντή των τμημάτων υποδομής του συλλόγου, Φώτη Βολονάκη.

Ο κ. Βολονάκης ανέλυσε όλες τις παραμέτρους που θα αφορούν την εκμάθηση των νεαρών ποδοσφαιριστών κατά τη διάρκεια της παρουσίας τους ως μέλη της οικογένειας της Ολυμπιάδας, ενώ προανήγγειλε και τη δημιουργία καλοκαιρινού Καμπ!

Παρακάτω όλα όσα θέλετε να γνωρίζετε για το τι θα συναντήσει ένα παιδί, από την στιγμή που θα εγγραφεί στην Ακαδημία της ομάδας:

"Στο πλαίσιο της συνεχούς βελτίωσης και διαφοροποίησης, σας παρουσιάζουμε και φέτος το πρόγραμμα ποδοσφαιρικής εκμάθησης παιδιών 5 έως 15 ετών που θα βασίζεται στη τεχνική εξειδίκευση μέσω παιγνιώδους προπόνησης.

Σε κάθε τμήμα, οι αθλούμενοι θα έχουν από μία μπάλα ο καθένας και όλη η προπονητική μονάδα θα στοχεύει στην τεχνική εξειδίκευση μέσω του παιχνιδιού.

Όλοι οι προπονητές είναι διπλωματούχοι προπονητές ποδοσφαίρου και τα βιογραφικά τους θα βρίσκονται στη διάθεσή σας.
Για όλους τους  αθλητές μας θα υπάρχει γιατρός –φυσικοθεραπευτής σε όλη την διάρκεια  και όλες τις μέρες των προπονήσεων-αγώνων της ακαδημίας μας.  

Η νέα φιλοσοφία βασίζεται πάνω στο ότι τα παιδιά θα πρέπει να εξειδικεύονται τεχνικά μέσω παιχνιδιού και όχι μέσω στεγνών, αυτοματοποιημένων κινήσεων. Γι΄ αυτό το λόγο, οι νέοι προπονητές,θα είναι υποχρεωμένοι να παρουσιάζουν συγκεκριμένα ασκησιολόγια πάνω σε αυτό το στυλ προπόνησης.

Για κάθε χρονική περίοδο, θα σας παρουσιάζεται η θεματική ενότητα προπόνησης με τον επιδιωκόμενο στόχο στο τέλος αυτής, καθώς και Τεστ Δεξιοτήτων στο τέλος κάθε διμήνου.

Στον αγωνιστικό τομέα, όλα τα παιδιά θα συμμετέχουν σε αγωνιστικά τμήματα και όλα θα έχουν τον ίδιο χρόνο συμμετοχής, ανεξαρτήτου αποτελέσματος.

Στόχος μας φέτος είναι:

Όλα τα παιδιά να απολαμβάνουν την προπόνηση χωρίς δεσμεύσεις και στερεότυπα.
Όλα τα παιδιά να έχουν σημαντικό χρόνο συμμετοχής στους αγώνες, μέσω των ολιγομελών τμημάτων.
Καθιέρωση συγκεκριμένης ώρας κάθε εβδομάδα κατά την οποία οι γονείς θα μπορούν να συναντούν τον προπονητή.
Καθιέρωση Τεστ Δεξιοτήτων σε προκαθορισμένα χρονικά σημεία.
Συμμετοχή σε Τουρνουά χωρίς την πίεση του πρωταθλητισμού.
Δημιουργία καλοκαιρινού Camp.

Η Ακαδημία μας θα παρέχει σε κάθε αθλητή την δυνατότητα να παίζει έχοντας ο κάθε αθλητής από μία μπάλα, ενώ για πρώτη φορά θα καθιερωθεί συγκεκριμένη ώρα κάθε εβδομάδα όπου οι προπονητές θα δέχονται τους γονείς υποχρεωτικά".


BOUKIS


 
Top