''Κάπου εδώ λοιπόν κλείνοντας η 1η αγωνιστική με νικηφόρο αποτέλεσμα της ομάδας μας θα πρέπει να γίνει αναφορά στην διοίκηση του Ολυμπιακού Περάματος!!!

Η διοίκηση του Ολυμπιακού Περάματος δουλεύει καθημερινώς ώστε να μην λείψει τίποτα απο τους ποδοσφαιριστές, προπονητές και γενικά σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου μας!!!

Καθημερινώς βρίσκεται σε επικοινωνία με το τεχνικό τιμ για οτιδοίποτε αγωνιστικό την απασχολεί (μεταγραφές, αθλητικό υλικό)!!!

Εχει φροντίσει ώστε σε κάθε προπόνηση να υπάρχουν φρούτα, νερά, τηλεόραση, μουσική στα αποδυτήρια ώστε να υπάρχει μια υγιής ατμόσφαιρα και να αισθάνονται σαν το σπίτι τους οι ποδοσφαιριστές !!!!

Φρόντισε με προσωπικά έξοδα της διοίκησης και έφτιαξε λουτρά και τουαλέτες!!!!

Εχει φροντιστή η ομάδα ο οποίος εκτελεί άψογα τα καθήκοντα του και βρίσκεται κοντά στους παίκτες σε οτιδοίποτε τον χρειαστούν !!!!

Υπάρχει το καθημερινό μασάζ όποτε χρειάζεται και όποιος το χρειάζεται. 

Η ακαδημία μας μεγαλώνει καθώς πλέον μετρούν 45 παιδιά και συνεχώς καθημερινά έρχονται νέα παιδιά κοντά μας με προπονητές πτυχιούχους, με λογοθεραπευτές και παιδοψυχολόγους να είναι κοντά μας σε κάθε προπόνηση των μικρών άσσων!!!!

Η διοίκηση του Ολυμπιακού Περάματος έχει ενεργήσει ώστε να δουλεύουν όλα ρολόι όσο γίνεται σε πιο επαγγελματική νοοτροπία, με σκοπό την ανάδειξη του σωματείου ως πρωτοπόρο σε αθλητικά ιδεώδη !!!!

Μεγάλες προσπάθειες λοιπόν με πρωτεργάτη την πρόεδρο μας Ιωάννα Μωρέ που συνεχίζει να δίνει μεγάλους αγώνες ώστε σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς να κρατάει την σημαία του Περάματος ψηλά !!!!!!

Ολυμπιακός Περάματος 2004''!!!!

BOUKIS


 
Top