Στη χθεσινή εντός έδρας ήττα της Προοδευτικής με 2-1 από την ΑΕΕΚ ΣΥΝ.ΚΑ., για την 4η αγωνιστική της Γ' Εθνικής, αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο τεχνικός της ομάδας του Κορυδαλλού, Δημήτρης Καλύκας.

Σχετικά με το παιχνίδι ο κ. Καλύκας ανέφερε:

"Θέλαμε πολύ τη νίκη κυρίως για ψυχολογικούς λόγους. Ωστόσο 3 σημαντικές απουσίες πριν από το παιχνίδι, αλλά και η αναγκαστική αλλαγή του Κίττου κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, φάνηκε από το τελικό αποτέλεσμα ότι έπαιξαν καθοριστικό ρόλο. Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο χωρίς να απειληθούμε ιδιαίτερα, όμως στο δεύτερο μπήκαμε μουδιασμένοι και σε συνδυασμό με το ότι δεν υπήρχαν επαρκείς εναλλακτικές λύσεις, έφεραν την ανατροπή του αντιπάλου".

Όσον αφορά στο τι πρέπει να κάνει η ομάδα της Προοδευτικής για να μπει στο δρόμο των θετικών αποτελεσμάτων, ο κ. Καλύκας τόνισε:

"Η φετινή ομάδα δεν έχει καμία σχέση με την περσινή. Το ρόστερ αποτελείται από παίκτες νεαρούς που διαθέτουν πολύ ταλέντο, όμως από την άλλη υπάρχει και η έλλειψη εμπειρίας που πολλές φορές κοστίζει. Αυτό εν πολλοίς πληρώσαμε και στο πρόσφατο παιχνίδι.

Επίσης θεωρώ πως σημαντικό ρόλο παίζει η όχι και η καλύτερη δυνατή συνοχή που παρουσιάζει το ρόστερ, καθώς πολλοί από τους ποδοσφαιριστές μας δεν βρίσκονταν στην ομάδα από την αρχή της προετοιμασίας. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κατεβάσουμε το κεφάλι και να δουλέψουμε κατάλληλα για τη συνέχεια, ενώ υπάρχει και το ενδεχόμενο ενίσχυσης έως τα τέλη του μήνα με ορισμένες περιπτώσεις έμπειρων παικτών, κυρίως στον άξονα".


BOUKIS


 
Top