Αποτέλεσμα εικόνας για giacomo bonaventura
Ο 29χρονος μέσος της Μίλαν, Τζιακόμο Μποναβεντούρα πριν αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό την Πέμπτη ανέφερε πως όλοι πρέπει να συμβάλουν, στο να ξανακάνει μεγάλες πορείες στην Ευρώπη η ομάδα.

Aναλυτικά όσα δήλωσε ο Ιταλός στη συνέντευξη Τύπου: 

Για τη σημασία των ευρωπαϊκών διοργανώσεων για τη Μίλαν: «Η Μίλαν πάντα τα κατάφερνε καλά στην Ευρώπη, πρέπει να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να επιστρέψει ο σύλλογος στις θαυμαστές πορείες που έκανε στο παρελθόν. Έχουμε μεγαλύτερη εμπειρία από πέρυσι και πρέπει να τα καταφέρουμε καλύτερα».

Για τον Γκατούζο: «Από τότε που ήρθε ο Ρίνο, έφερε μεγάλο ενθουσιασμό στην ομάδα και έχουμε δημιουργήσει ένα πολύ καλό κλίμα στον σύλλογο. Αισθανόμαστε καλά μαζί του, έχουμε βελτιωθεί πολύ και έχουμε ίσως την καλύτερη ομάδα που είχε η Μίλαν τα τελευταία χρόνια. Όταν ανεβαίνει η ποιότητα στο ρόστερ, είναι δεδομένο πως βελτιώνεται και η απόδοση, τόσο ομαδικά, όσο και ατομικά».

Για την προσωπική του εικόνα: «Νομίζω πως πολλές φορές οι Ιταλοί ποδοσφαιριστές υποτιμούνται, όταν έρχονται ξένοι που φαίνονται καλύτεροι. Εγώ προσπαθώ πάντα να βελτιώνομαι και να βοηθάω την ομάδα όπως μπορώ. Ο προπονητής μου ζητάει να παίζω πιο μπροστά και να είμαι πιο ενεργητικός κι εμένα μου αρέσει πολύ αυτό, χαίρομαι να εκτελώ αυτό το ρόλο».

Για την νίκη κόντρα στη Σασουόλο: «Η ατμόσφαιρα μετά το παιχνίδι ήταν εξαιρετική, αλλά δεν πρέπει να το παρακάνουμε με τον ενθουσιασμό. Πρέπει να βρούμε ισορροπία, τόσο στις νίκες, όσο και στα άσχημα αποτελέσματα κι αυτό πρέπει να γίνει κι εν όψει του αυριανού αγώνα με τον Ολυμπιακό».

Για το συμβόλαιό του: «Δεν έχω μιλήσει με τον σύλλογο για ανανέωση, θα γίνει κι αυτό, όταν είναι κατάλληλη η στιγμή».


πηγή sdna

BOUKIS


 
Top