Μεταγραφική "βόμβα" πυροδότησε ο Μιθριδάτης αποκτώντας τον 22χρονο Μάκη Κατσανέα. 

Ο νεαρός δεξιός οπισθοφυλακας, γνωστός και ως "μαχητής", που μπορεί κάλλιστα να αγωνιστεί και ως στόπερ, παρότι είχε και άλλες προτάσεις που εξέταζε για το μελλον της καριέρας του επέλεξε την πρόκληση που του προσέφερε ο Μιθριδάτης για άνοδο στη Β' Πειραιά.

Ο Μάκης Κατσανέας έχει περάσει στο παρελθόν από Αγ. Θεοδώρους, Ν. Πέραμο, Ηδυλιακο, Ποσειδώνα και Αστέρα Μαγούλας, εκεί όπου έκανε και την καλύτερη του σεζόν καταγράφοντας 27 συμμετοχές και 1 γκολ, παίζοντας καθοριστικό ρόλο στην άνοδο της ομάδας στην Α' κατηγορία.


Για την υπογραφή στον Μιθριδάτη ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δήλωσε: 

Ο σημαντικότερος λόγος που ήρθα στην ομάδα του Μιθριδάτη είναι οι παράγοντες που τον διοικούν και το γεγονός πως οι άνθρωποι που τρέχουν το αγωνιστικό τμήμα, ο κ. Τσιακαλος και ο κ. Μανουέλ, μου έδειξαν απόλυτο σεβασμό σε όλους τους τομείς, είτε αυτοί είναι ηθικοί είτε οικονομικοί και αυτό το εκτιμώ πολύ εκ μέρους τους. Μοναδικός μας στόχος δεν είναι άλλος από την άνοδο ή έστω την είσοδο στα μπαράζ. Δεν θέλω να πω μεγάλα λόγια,   ολα θα φανούν στο γήπεδο. Αυτό που σίγουρα μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό ώστε να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει".

BOUKIS


 
Top