ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ 
ΜΑΝΔΡΑ 
Ισόπαλο, 0-0 έληξε το παιχνίδι της ομάδας μας με αντίπαλο το Καταστάρι στην πρεμιέρα του 8ου ομίλου της Γ Εθνικής στην αναμέτρηση που έλαβε χώρα  στο «Γεώργιος Ρουμελιώτης».

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την ομάδα απο την Ζάκυνθο να «πατάει» καλύτερα  στο παιχνίδι , όσο πλησιάζαμε όμως προς το τέλος του ημιχρόνου ,η άνοδος του Πασαλίδη  ισορρόπησε την κατάσταση, αν και ο Κάρδαρης δημιούργησε την καλύτερη φάση  με μία κεφαλιά που δεν βρήκε στόχο.

Στο β ημίχρονο, το ματς είχε πιο γρήγορο ρυθμό ,στο 50 , ο Κάρδαρης  σε εκτέλεση φάουλ είχε δοκάρι.  Η ομάδα μας είχε κατοχή μπάλας ,αλλά δεν μπορούσε να βρει εύκολα  το δρόμο προς την περιοχή των φιλοξενούμενων που πρόσεξαν  την  άμυνα τους και προσπάθησαν να βγούν σε αντεπιθέσεις..

Μανδραϊκός :Ιωσήπου,Κωνσταντινίδης,Τσακίρης,Μαυρίδης,Στρατάκης,Μπούσης, Χαλκιάς,Πασαλίδης,Μπόρι(70 Ριζάι),Κατσίκιας(75 Χονδρουδάκης),Μελετίδης(84′ Κούστας)

Καταστάρι: Δρακόπουλος,Τηλιοπουλος,Παναγόπουλος,,Καρβούνης,Σωτηρόπουλος,Δημουλάς,Πέττας,Μιχαηλίδης(Πολίτης).Κουρέλας(90 Κορφιάτης),Καρδαρης(85 Μαρίνος),Μεζίνι


BOUKIS


 
Top