Σπυρος Μαυριδογλου

Πειραιας

Με νέο προπονητή θα είναι από δω και πέρα ο Ίκαρος Καλλιθέας..αφού χθες αργά το βράδυ ο Πρώην προπονητής του Ηλίας Οικονομίδης παρέδωσε την παραίτηση του(λόγους εργασίας)..!!

Έτσι ο Πρόεδρος της ομάδας του Ίκαρου Καλλιθέας Γιάννης Περλορέτζος έδωσε το τιμόνι σε έναν άνθρωπο που συνεργάζεται χρόνια και του είναι γνώριμος για τις προπονητικές του ικανότητες..

Μιλάμε φυσικά για τον Παύλο Πιπεριά (μέχρι πρόσφατα βοηθό προπονητή της ομάδας..τεχνικός διευθυντής ακαδημίας και προπονητής του εφηβικού)

Ο Παύλος Πιπεριάς έχει περάσει από πολλές ομάδες και ηδη έχει γίνει γνωστό το έργο του σαν παίχτης αλλά και σε άλλα πόστα που ζητήθηκαν οι υπηρεσίες του (Πετράλωνα Β Αθήνας, σε Μαύρο Αετό ολυμπιάδα Α Πειραιά, κ Προοδευτική Γ εθνική)

Ήρθε λοιπόν η ώρα να κάνει πρεμιέρα ως Α προπονητής στην ομάδα της καρδιάς του..

Μέσα σε ένα μικρο χρονικό διάστημα μας έκανε τις παρακάτω δηλώσεις : 

Να είστε σίγουροι πως θα δώσω το 100% για να πετύχει ο Ίκαρος όλους τους στόχους του ότι θα δουλέψω σκληρά όπως κάνω πάντα σε ότι μου έχει ζητηθεί..

Τα λόγια είναι φτώχεια  τώρα μόνο δουλειά..αναλαμβάνω την ομάδα σε ένα πολύ δύσκολο χρονικό σημείο πρέπει  όλοι να σκύψουμε το κεφάλι και να δουλέψουμε..

Ευχαριστώ τον Πρόεδρο Γιάννη Περλορέτζο για αυτή την ευκαιρία..έχουμε μιλήσει και γνωρίζουμε πολύ καλά τα θέλω ο ένας του άλλου..

Έχουμε κοινή πορεία απόψεων και αυτό θα μας ωφελήσει στο να πετύχουμε τους στόχους μας..

ευχαριστώ και πάλι..τώρα μόνο δουλειά!!BOUKIS


 
Top