ΑΘΗΝΑ
Μετά τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου μερίδα οπαδών της ΑΕΚ βγήκε στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ και επιτέθηκε στους άνδρες των ΜΑΤ με καπνογόνα, φωτοβολίδες και κάθε λογής αντικείμενα

Μάχες σώμα με σώμα ανάμεσα στους οπαδούς της ΑΕΚ και τις αστυνομικές δυνάμεις είχαμε στο ΟΑΚΑ, στο ημίχρονο του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. 

Οι οπαδοί της Ενωσης, μετά τη λήξη του ημιχρόνου, βγήκαν στον περιβάλλοντα χώρο και πέταξαν αντικείμενα, αλλά και βόμβες μολότοφ στους άνδρες των ΜΑΤ.

Η ένταση διήρκεσε αρκετά λεπτά, με τους οπαδούς της Ένωσης να κάνουν συνεχείς επιθέσεις με καπνογόνα, φωτοβολίδες και κάθε λογής αντικείμενα και τις αστυνομικές αρχές να τους απωθούν με βόμβες κρότου λάμψης. 

Αφότου ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα, με τους οπαδούς της Ένωσης να χρησιμοποιούν και βόμβες μολότοφ. 

Σε ένα ακόμα ντέρμπι οι «γνωστοί άγνωστοι» τα έκαναν… μπάχαλο, με την ατμόσφαιρα στο Ολυμπιακό Στάδιο να γίνεται αποπνικτική.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι λίγο πριν την έναρξη του β’ ημιχρόνου οι υπεύθυνοι του ΟΑΚΑ άλλαξαν θύρα σε οπαδούς της ΑΕΚ, που βρίσκονταν δίπλα στο πέταλο της ορίτζιναλ.BOUKIS


 
Top