του Παναγιώτη Σαριμπάλογλου

ΝΙΚΑΙΑ
Την νίκη της 3ης αγωνιστικής στον 5ο όμιλο της Γ' Εθνικής, πέτυχε το Κερατσίνι, όπου απέδρασε με σπουδαίο διπλό, απο την Νεάπολη με αντίπαλο τον Ιωνικό.


Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους ροσονέρι, ήταν ο 17χρονος τερματοφύλακας Κούμπουλα, που χάρη τις εξαιρετικές του επεμβάσεις, πήρε το βάπτισμα του πυρός, σε μια τις δυσκολότερες έδρες ολόκληρης της κατηγορίας.


Στο πρώτο ημίχρονο, οι Νικαιώτες είχαν συντριπτικά υπέρ τους την κατοχή, και μόλις στο 1ο λεπτό έφτασαν μια ανάσα απο το 1-0, αλλά ο Κούμπουλα απέκρουσε εξεπαφής κεφαλιά, εντυπωσιακά στο γάμα.


Στο 40', αποσόβησε επίσης σουτ εξεπαφής, και στην επαναφορά το δεύτερο σουτ κατέληξε άουτ.


Ο ΑΠΟΚ στο δεύτερο μέρος, προειδοποίησε δυο φορές, αλλά οι Σιάννος και Κομνηνόςπου επιχείρησαν σουτ, η μπάλα πήγε λίγο έξω απο το δοκάρι του Μακρυωνίτη.


Στο 65ο λεπτό όμως ήταν η 3η και φαρμακερή για τους φιλοξενούμενους, με τον Κομνηνό να επιχειρεί σουτ έξω απο την περιοχή και να παγώνει την Νεάπολη.


Πέντε λεπτά αργότερα, ο Κούμπουλα φώναξε και πάλι παρών, όταν έδιωξε γυριστό σουτ του Πογοσιάν σε κόρνερ.


Στο 80', οι ροσονέρι ξαναβγήκαν μπροστά για να απειλήσουν, όταν ο Μιχαλάς βρήκε τον Σιάννο, αλλά η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι και άουτ.


Στο 83, ο νεαρός έμοιαζε ανίκητος και το επιβεβαίωσε ξανά, όταν πετάχτηκε στην αριστερή γωνία του, διώχνοντας εντυπωσιακά κεφαλιά απο τα τρία μέτρα.

Ιωνικός: Μακρυωνίτης-Πατσατζόγλου-Δημακάκος-Παντελίδης-Μαντζώρος-Γκοτσούλιας(87 Πλάκας)-Κουιρουκίδης-  Πογοσιαν(60 Καλλέργης), Σάμιος-Ντάλλας(79 Θέος)-Ατματσίδης(73 Καρέλης)

Κερατσίνι: Κούμπουλα- Γιαταγανάκης-Μύρκος-Μεγαλοοικονόμου-Λουσιέν-Βαττής-Κομνηνός(80 Παναγιωτόπουλος)-Κυριαζόπουλος(47 Μιχαλάς)-Σιάνος(86 Σφυρογιαννάκης)-Διάκος(90 Αγγελάκης)-Σιγάλας

Kίτρινες: Παντελίδης (20), Γιαταγανάκης(59),Παναγιωτόπουλος(68)Σάμιος(72),Βαττής(82),Μύρκος(90)


BOUKIS


 
Top