ΠΕΡΑΜΑ

Την τρίτη του νίκη σε ισάριθμα ματς πέτυχε χθες ο Περαμαϊκός, που συνέτριψε με 5-1 το Χατζηκυριάκειο στο "Π. Νικολαΐδης" στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Γ' Πειραιά.

Σκόρερ για την ομάδα του Μανώλη Πόλλια χρίστηκαν οι Παπακαλοδούκας (2), Παρίσης (2) και Παπαμιχαήλ.

"Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι που το κάναμε εμείς εύκολο. Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα σωστά και συγκεκριμένα πράγματα καθώς είχα δει την αντίπαλη ομάδα την προηγούμενη εβδομάδα σε ποια σημεία ήταν δυνατή και σε ποια ήταν αδύναμη. Όπου εκεί και χτυπήσαμε", τόνισε αρχικά σε δηλώσεις του για το παιχνίδι ο κ. Πόλλιας, ο οποίος συνέχισε:

"Γενικά, κάναμε ένα ωραίο παιχνίδι, παίξαμε όμορφο ποδόσφαιρο, είχαμε πολλές τελικές και χάσαμε και πέναλτι. Αυτό θέλουμε σαν ομάδα. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά, σε αυτά που έπαιξαν αλλά και σε αυτά που δεν έπαιξαν. Έκαναν αυτά που είχαμε πει στην  προπόνηση, ήμασταν σοβαροί και πήραμε αυτό που θέλαμε. Συνεχίζουμε και στο τέλος πιστεύω να δικαιωθούμε στον στόχο που έχουμε βάλει. 

Να πω εδώ και ένα ευχαριστώ στον κόσμο της ομάδας, ο οποίος μας έχει αγκαλιάσει από τα φιλικά και είναι σε κάθε αγώνα παρών. Και τέλος φυσικά στην διοίκηση η οποία κάνει τα πάντα ώστε να μην λείπει τίποτα στα παιδιά. Συνεχίζουμε!".


BOUKIS


 
Top