Αποτέλεσμα εικόνας για helder lopes
Θέμα χρόνου είναι να πέσουν οι υπογραφές στο νέο συμβόλαιο του Έλντερ Λόπες με την ΑΕΚ. Το SDNA «σκάλισε» και βρήκε το νέο χρονικό ορίζοντα της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Tο νερό έχει μπει στο αυλάκι για το νέο συμβόλαιο του Έλντερ Λόπες στην ΑΕΚ.

Λογικό κι αναμενόμενο, από την στιγμή που ο Δημήτρης Μελισσανίδης έδωσε εντολή να προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες επέκτασης της συνεργασίας με τον Πορτογάλο αμυντικό, έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του ποδοσφαιριστή στο Ηράκλειο.

Παρεμπιπτόντως, ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ και ο οργανισμός των «κιτρινόμαυρων» επιβεβαιώνουν για μία ακόμα φορά πως επιβραβεύουν παίκτες που αποδεδειγμένα έχουν προσφέρει στην ομάδα, ακόμα κι όταν διανύουν μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της καριέρας τους, έχοντας περάσει την πόρτα του χειρουργείου εξαιτίας σοβαρού τραυματισμού.

Η άφιξη του agent Ουλίσε Σάντος στην Αθήνα και η συνάντηση που είχε με τους διοικούντες την ΑΕΚ στο περιθώριο του αγώνα με την Μπενφίκα, έφερε την κατ΄αρχήν συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Απομένει πλέον να διευθετηθούν κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες προκειμένου να πέσουν οι υπογραφές και να ανακοινωθεί επίσημα η παραμονή του Λόπες στα Σπάτα και για τα επόμενα χρόνια και πέρα από το 2019 που λήγει το τρέχον συμβόλαιό του με την Ένωση.

Οσο για τη χρονική διάρκεια του νέου συμβολαίου;… Τριετές, ή για να είμαστε πιο ακριβείς, δύο συν ένα χρόνια.

πηγή sdna

BOUKIS


 
Top