ΝΙΚΑΙΑ

Ισόπαλη με σκορ 1-1 έληξε πριν από λίγο η αναμέτρηση μεταξύ Μιθριδάτη και Πυθαγόρα, που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο "Π. Νικολαΐδης" στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ' Πειραιά.

Οι γηπεδούχοι παρατάχθηκαν με 3 βασικές απουσίες ενώ στο 5ο λεπτό ακόμη ένας τραυματισμός και μία αναγκαστική αλλαγή, επηρέασαν το πλάνο της ομάδας, όπως δήλωσε και ο ίδιος ο τεχνικός του Μιθριδάτη, Βασίλης Τσιάκαλος.

Ο κ. Τσιάκαλος τόνισε ακόμη:

"Προσπαθήσαμε να ανταπεξέλθουμε όσο μπορούσαμε παρά τα αγωνιστικά μας προβλήματα και στο πρώτο μέρος δημιουργήσαμε αρκετές φάσεις, χωρίς ωστόσο να πετύχουμε κάποιο τέρμα. 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πυθαγόρας ευτύχησε σε μία ανύποπτη φάση να προηγηθεί, όμως οι παίκτες μου έβγαλαν αντίδραση και έτσι φτάσαμε στην ισοφάριση".

Για το πώς περιμένει την ομάδα του στη συνέχεια του πρωταθλήματος ο Βασίλης Τσιάκαλος σημείωσε:

"Αρχικά να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την προσπάθεια τους. Μην ξεχνάμε πως είμαστε μια ολοκαίνουργια ομάδα που είχε περιορισμένο χρόνο προετοιμασίας. Σίγουρα έχουμε παραπάνω απαιτήσεις αλλά χρειαζόμαστε ακόμη λίγο καιρό ώστε να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο".


BOUKIS


 
Top