Σημαντική νίκη που τον έφερε (προς στιγμήν) μόνο πρώτο στην κορυφή του 1ου ομίλου της Β' Πειραιά πέτυχε σήμερα ο Ολυμπιακός Περάματος, που πέρασε από το "Γιάννης Βάζος" με 2-0 κόντρα στον Φαληρικό. Η αναμέτρηση διεξήχθη στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Σκόρερ για το σύνολο του Παύλου Δαούτη χρίστηκαν οι Κρίστο και Μπένα, που με τέρματα στο τελευταίο τέταρτο του ματς οδήγησαν την ομάδα του Περάματος στο νικηφόρο αποτέλεσμα. 

Αναφορικά με το παιχνίδι ο τεχνικός του Ολυμπιακού σημείωσε:

"Πετύχαμε μια πολύτιμη νίκη, η οποία θα έλεγα ήρθε σχετικά δύσκολα, απέναντι σε ένα καλό αντίπαλο, αν λάβουμε υπόψιν και τις πολλές ελλείψεις βασικών παικτών που είχαμε".

Όσον αφορά το αν το γεγονός πως η ομάδα του βρίσκεται πρώτη στο βαθμολογικό πίνακα προσδίδει αισιοδοξία για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, ο κ. Δαούτης τόνισε:

"Είναι πολύ νωρίς να συζητάμε για το πρωτάθλημα, όμως σίγουρα το θετικό μας ξεκίνημα μας δίνει ένα ψυχολογικό αβαντάζ. Από την άλλη είναι σημαντικό για εμάς το ότι ένας βασικός ανταγωνιστής για τη φετινή περίοδο, ο Φαληρικός, έχει μείνει αρκετά πίσω βαθμολογικά. 

Πλέον εμείς κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με τους Νέους Ευγενείας μετά και το ρεπό της επόμενης εβδομάδας, ώστε να έχουμε ανάλογη συνέχεια".


BOUKIS


 
Top